Jestem pewna, że Erikssona przed Mundialem nie wywalą. Dlazego? Bo żeby go zastąpić, potrzeba bardzo dobrego trenera, który w sześć miesięcy uforrmuje dobry zespół, z którym będzie się dobrze rozumiał. Poza tym wątpię, ażeby FA go zwolniał. Oni go zwolnią, jeżeli Anglia nie wyjdzie z grupy, a nie jeżeli jego zespół sobie nie będzie radził w meczach towarzyskich. Szwed ma duże zaufanie ze strony władz.... taki Janas z niego.*_For_zaza_Milan_* pisze:
Co do Ledley'a to jestem podobnego zdanie co Ty Aniu że Eriksson [moze juz nie On ?] bedzie opierał gre w obronie na duecie z Londynu. Tylko czy już na tych MŚ ? Rio nawala coraz cześciej. On tylko gra dobrze pod max presją. [patrz mecz z Chelsea Rolling Eyes] A Sol ostatnio miewa wachanie formy. Za duże wachanie. Czeste urazy. Jak by nie patrzeć duet stoperów będzie z Londynu Wink I mam nadzieje że nie bedą "kazali" grać Kingowi na DM - może radzi sobie ale dla mnie on jest stworzony na środek bloku defensywy...
Co do tego, czy Ledley i Terry będą tworzyli na MŚ środek defensywy. Myślę, że King ma duże szanse, bo z piłkarzem Chelsea rozumie się na boisku bardzo dobrze (co jednak nie oznacza, że ma się przenieść na Stamford Bridge
Pozdrawiam.