Kto tu jest zarozumiały?? na pewno nie jestem to ja...w Twojej wypowiedzi widać gorycz i zazdrość...bo to Real teraz jest w dołku...i nawet mnie nie znając opowiadasz o mnie niestworzone rzeczy...niech Cie drzwi ścisną!...skąd Ty masz takie wiadomości??? po jednym moim poście umiesz mnie tak opisać...?? kto tu jest zarozumiały?? a jakbyś chciał ostatecznie wiedzieć jestem kibicem Barcy od dłuższego czasu....i nie myśl sobie nawet, że gdy Real wyjdzie na prostą ( życzę mu tego , bo jestem kibicem piknego futbolu) przejde na strone Królewskich...niedoczekanie Twoje!...nie jestem żadnym sprzedawczykiem.. i na przyszłość, jak się chcesz wyżyć z powodu niepowodzeń Realu to sobie zacznij uprawiać jakieś exremalne robótki ręczne...szyj sweterki i szaliczki na cześć Realu i tym podobne..może uzbierasz na jakieś dobre leki uspokajające..Loco pisze:zobaczymy jak Ronaldinhio złapie kontuzja i Barca poleci w dół tabeli, odpadnie z LM wtedy pogadamy. ty też jesteś subiektywny bo twoja wypowiedź jest stronnicza, bo jesteś zarozumiałym kibicem Barcy, który kibicuje temu klubowi może od dwóch, trzech lat, bo zaczeli grać dobrze. śmieszne Barce będzie miała zły okres i zobaczymy czy będziesz jeszcze jej kibicował. juz niedługo. Hala Madrid
Pozdrawiam i życzę odrobinę zdrowego rozsądku...
P.S.: co do tej rzekomej kontuzji Ronniego, to musisz pamiętać, że Barca to nie Real, gdzie cała gra jest oparta na jednostkach...Barca to drużyna..zespół..wiem, że jeżeli kibicujesz Realowi to nie znasz takiego słownictwa..dlatego z chęcią to ja pierwszy Ci je przedstawie...drużyna=zgranie=sukces...nie dziekuj....