Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post autor: Anka » 10 gru 2005, 13:00

*_For_zaza_Milan_* pisze: Ciekawe kogo jeszcze zabierze na MŚ z kadry Tottenhamu. Bo jak pamietam Koguty licza sobie najwiecej reprezentatnów w tej kadrze Szweda. Jest Defoe i pewnie pojedzie, młody świetnie zapowiadający się Lennon. King i Robinson to chyba pewka.
Ja Tobie powiem szczerze, że nawet nie wiem, czy Lennon kiedyś grał w młodziezówce. Chyba tak, ale krótko...

Zapomniałeś dodać Jenasa, który przecież też gra w reprezentacji Anglii. I to by było chyba na tyle... dużo kadrowiczów Tottenhamu będzie na MŚ - na przykład Rasiak. :lol: :)

*_For_zaza_Milan_* pisze:Z drugiej strony jednak gra MU w obronie posypała sie gdy Gabriel Heinze doznał urazu. Bo na niego moze było liczyć.
No tak, tylko że wiesz, Ferguson niestety przeoczył taki drobny szczególik - Heinze nie miał zmiennika. Bo to, co Fergie nazywa 'rezerwą', to jest tragedia... i mam nadzieję, że nie będzie Ferdinanda na siłę wpychał do składu.

*_For_zaza_Milan_* pisze:ba 1:0 styknie ważne 3 pkt. Jedyne minus to, to że w Portsmouth nowy menadzer ? a historia uczy że pierwszy mecz po zmianie zawsze jest udany. No prawie zawsze Wink
Heh, Redknapp niby Portsmouth zna, ale wiesz, on tam zawsze miał z nimi problemy. :P Więc myślę, że ten mecz będzie jednak dla nas udany. :P

Pozdrawiam.

Wróć do „Anglia”