Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 10 gru 2005, 16:05

infernus pisze:Wiem... no i co z tego? W każdej plotce jest troche prawdy.

Mowa :smoke: ... czyli Ibra = Galakticos ? coś w tym jest :wink: Plotka plotce nie równa.

Snipp_ pisze:Zaza zapomniał chyba dlaczego Milan zdecydował się na gest wypożycznia Abbiatiego. Nic nie jest bezinteresowne.

hehe tak tak ale równie dobrze mógł olać problem. I wszystko. Jestem pewnien że Juventus by tak nie postapił. To było by nie w stylu Moggiego który brał by wszystko co za darmo i sie rusza :wink: Poprostu to ma plusy i minusy. I nie wiem czy minusy nie przewazaja.

Kazik_Kaddafi pisze:Thursday 8 December, 2005

Znawco rezerwowych może być zauwazył że ten news jest na Angielskiej stronie napisany dnia "Thursday 8 December, 2005" czyli Włosi już obalili ta teze i wracają do tematu najlepsi rezerwowi ligi :wink: :lol: Chłopie odwiedz kilka portali Włoskich i zobaczysz jakie teraz jest temat. :]

Wróc to popszednich postów i przycztaj jakie plusy i jakie minusy miała ta "zapomoga" :wink:

Nracając do newsów to szkoda że nikt z tej strony nie napisałe że De Jong - Juve ? to temat który już umarł :wink: może wróci jak to w marcato :lol: ale ta teza napisana tam jest ciekawa.

Robimy zakłady co z Abbiatim ?? :twisted: mercato sie zbliża :P może cos postawić...

FORZA MILAN

Wróć do „Wracając Do Meritum”