No tak bo bycie fanem Realu to w tych czasach duże wyrzeczenie...coś w stylu ascezy...brawo dla was!Krzysztof Jarzyna pisze: Przeciez dzisiaj byc kibicem Barcy to takie trendy.
Nie, nie byłem...po prosatu mam wyobraźnie na normalnym poziomie...bo Ty chyba masz ten poziom wyobraźni wysoko postawiony...nigdy Ci nie dorównam w tym niepoprawnym marzycielstwie..jesteś niedoścignionym wzorem...Loco pisze:a opowiesz mi o tym miejscu malowniczym no prosze Cie Ty już tam chyba byłes pff napewno bo skąd byś wiedział, że nie ma tam klamek
To najpierw Ty załóż swój..Loco pisze: powiedz mamie niech Ci założy kawtan
Co wyrosłeś już ze swojego kaftanka?? nie leży dobrze na Tobie...Loco pisze: ajjaja
Co do składu Realu na mecz z Malagą, to musze przyznać, że ciekawi mnie niezmiernie 1) jaki skład wystawi Lopez Caro 2) jak zaprezentują się "gwiazdy pierwszego formatu"...ale te drugie założenie jest uzależnione od pierwszego..bo nie wiadmomo czy Lopez będzie chciał jeszcze korzystać z usług tych jegomości..co jest może troche nieprawdopodobne, ale zawsze możliwe, że "niektórym" podziękuje na razie...ciekawi mnie czy to wszytko potoczy się tak jak mówił to Krzysztof Jarzyna , że wielcy się obudzą pod wpływem zachwytu nad młodymi czy może zgodnie ze wszystkimi znakami na niebie i ziemii, będą grać tak jak to już mogliśmy wcześniej zauważyć....
Pozdrawiam...
P.S.:
bez odbioru...nic na siłęLoco pisze: nie będe musiał już z Toba wymieniąc poglądów
vice versa.Loco pisze:nie będe musiał sie zniżać do Twojego poziomu