Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 10 gru 2005, 16:25

No tak tylko i Kalac i "Ele" [teraz Roma] przyszli przed tym sezonem. To jak Moggi taki lis mercato i bramkarza nie załatwił na lawke ? na moje oko z 5 było przed tym sezonie do wyrwanie na zasadzie wolnego. :wink: W samej serie A.

Dobre serce ? tego nie wiem bo nie mam takiej wiedzy :lol: wiem że mógł tego nie zrobić i chyba by na tym lepiej wyszedł. :roll: ale Milan ma to do siebie że zdanie i fola zawodników sie liczy. Może Berlusconie nie chciał by Abbiati w jeszcze młodym wieku zakończył kariere ze względu na mała ilośc gry ? Albo na zycie na walizkach jak Miccoli :roll:

To nie chodzi teraz o to czy dobrze zrobił Milan - czy mógł inaczej - co teraz zrobi ? Bo to Juventus ma dług wdzieczności. Jak sie odpłaca ? nie wiemy i pewnie sie nie dowiemy szybko. Tylko smieć mi sie z Was chce jak Wy przerabiecie te ploty z JuvePoland tylko dla tego że tam pisza ploty które im w zasadzie pasują. Wiec albo wszystkie albo żadnej... Ostatnimy czasy było tyle plotek że nie które sa jak dobry dowcip. A najważniejsze ze Moggi jeszcze umowy nie podpisał ...

Głupi przykład młokos z Ajaxu. Akurat ostatnie informacje mówią że Milan jest bardzo blisko tego gracza. Mi to lata bo to plota która jest na mięka by mieć zdanie na ten temat :wink: On może jeszcze być 5 razy sprzedany. Inter pyta o niego. Piszą że niby Van Bastem pokieruje młodego .. no zobaczymy :wink:

P.S Abbiati bedzie tematem rozmów wiec zakładzić jak nic pasuje. Ale słusznie Hunter zauwazył że może wrócic na San Siro - on nic nie musi tam udowadniać :wink:

Wróć do „Wracając Do Meritum”