Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 gru 2005, 16:45

janiofcb swiete slowa. Masz 100% racji. Jasne, ze kibicem druzyny zostaje sie nie kiedy ona przegrywa (chociaz ja chyba jestem troche inny :lol:) tylko jak odnosi sukcesy.
I tu dochodzimy do kulminacyjnego momentu. Otoz Wasz glowny element napinki - kibice Realu to w przewazajacej liczbie dziecie lub same dzieci. Wy od dwoch lat gracie bdb ale wczesniej to Real byl na szczycie. Dlatego tym, ze na kazdym kroku pisze, o nowej fali kibicow Barcy ma na celu tylko pokazanie Wam, ze na to nie macie wplywu. Tak samo jak ja nie mam wplywu na to co pisze tu jeden z drugim "kibic" Realu, bo nawet jezeli to jest najczystsza glupota, to jezeli nie lamie regulaminu wiele mu zrobic nie mozna (no, powiedzmy :P). A takie posty pisane przez mlodych i inaczej patrzacych na pewne rzeczy tworza pewien obraz wszystkich kibicow danego klubu. Popatrz sam ilu ostatnio przybylo kibicow Blaugrany. Srednio 2 na 3 nowych userow ma w podpisie "VeB" albo sig czy av z symbolem Barcy. Ilu z nich ma "sluszny" wiek? Na pewno niewielu, biorac pod uwage, ze srednia na forum jest dosc niska. Dlatego Wasze zarzuty, cytowanie glupich wypowiedzi jakichs malolatow jest bez sensu. Bo to "dziala w obie strony jak poczta". Zycze Wam, zeby Ci nowi zostali na zawsze, ale szczerze mowiac bedzie to zalezec tylko i wylacznie od tego jak dlugo Barca bedzie odnosic sukcesy.

Wróć do „Hiszpania”