Co ty gadasz najlepszegoMaldini już od kilku lat "wysiada" (zresztą jak 3/4 defensywy Milanu Cool) a mimo to jest wciskany do pierwszego składu. Dlaczego? Ano dlatego, że Galliani nie potrafi sprowadzić następcę dla Maldiniego. Trzymanie "pupilków" w pierwszym składzie preferują Ancelotti czy Trappatoni, dlatego nie dziwię się, że Maldini gra w każdym spotkaniu Laughing Ciekaw jestem, czy gdyby trenerem Milanu został Capello to czy, Maldini pojawiłby się wogóle wśród 22 powołanych Laughing Laughing
Przez bardzo duzą rezesze znawców Maldini uważany jest za jednego z najlepszych obroncow świata no ale czasu nie da sie zatrzymac ui to juz nie jest twn sam maldini co pare lat twmu.
Nesta- chłopak wedlug mnie jest najlepszym obronca we wloszech a ty mowisz ze "wysiada"
Cafu- Jak znam sie trenerem brazylii ani nie jest Ancelootti ani tez trapattoni to k0olejny z twoich wymysłow
Stam- nie wiem po co Galliani mial by sprowadzac tego zawodnika no bio przeciez nie za nazwisko to jest wzmocnienie linni defensywnej wielkim doswiadczeniem.
reszte nie opisuje bo to juz inna Sprawa
Więc zastanów sie kadaffi co ty poiszesz i nie pisz takiego steku bzdur