Niestety, ale taka jest prawda. Nie wiem co oni wszyscy w nim 'widzą'.czeher pisze:Nic dodac nic ujac, poprostu Liczka z kazdym kolejnym meczem pokazuje jaki to z niego psedofachowiec ale z drugiej strony jest dla mnie fenomenem (podobnie jak Rasiak) - gdy po dobrym poczatku z Gornikiem mial pozniej dluga serie porazek wzieto go do Wisly - a porazki tlumaczono slabym teamem gornika, potem cofnal Wisle o cale lata swietlne wstecz Exclamation a na koniec zatrudnil go jeszcze Drzymala Exclamation - nic z tego nie rozumie
Początkowo byłam zwolenniczką dania mu szansy, możliwości pokazania się, bo przecież 'nie od razu Rzym zbudowano', ale po tym co prezentował w jednym, drugim, trzecim klubie naprawdę będąc prezesem na samą jakąkolwiek myśl o nim za karę wsadziłabym sobie głowę do piekarnika i walnęła drzwiczkami ze trzy razy, żeby się opamiętać [niczym Zgredek z Harry'ego Pottera
Wszyscy, którzy tak robią popełniają wielki błąd. Ale jest o tym osobny temat, gdzie już wyrażałam swoje ubolewanie nad głupotą naszych prezesów, którzy zamiast zainwestować w poszukiwaczy talentów w naszych niższych ligach wolą naściągać tu Brazylijczyków, Macedończyków i Czechów których u nich nie chcieli...czeher pisze:Wracajac do Groclinu to mysle iz Drzymala zle postapil sprowadzajac do zepsolu az taki duzy zaciag pilkarzy zagranicznyach,
A potem cholera wielkie zdziwienie, że nie ma kogo powołać do reprezentacji na obronę, w miejsce Kłosa, czy równie żałosnego Rząsy...