"Święta Wojna na San Siro" ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 11 gru 2005, 16:01

Minuty leca i już czuc kilmat derbowego pojedynku :twisted: Teraz trwa mecz Juve [2:0] którego wynik bedzie dodatkowym smaczkiem meczu derbowego. Na ta chwile potwierdzaja sie przypuszczenie o ustawianiech - Milan 4-3-1-2 z Simicem i Sergio na flankach defensywy - w srodku Stam i Nesta - i Gila Sheva w ataku. Inter 4-2-3-1 z Adriano na spicy i Figo Dejan na flankach. Favali Cordoba Samuel Zanetti w defenswie.

Mecz ponad mecze. Z każda minuta bardzie wyczekiwuje na dzwizdek Messiny który zacznie 263 derby miasta mody. Było juz tyle napisane że nie ma sensu zaczynac. Walka walka walka - może bo byc mecz w który zadecyduje jeden błąd. lub geniusz któregoś z gracz magacych przesądzic o wyniku w pojedynke. Oba zespoły maja takich w składzie. Z pkt. widzenie rossonerich najgroźniejszy Adriano - ale nic bardzie mylnego - szczególnie trzeba uważać na Stankovica i Figo bo może nie strzelaja ale harują. Kaka' musi uprzykszać zycie Cambiasso. Pirlo drygować gra.

Jak to mówi Bobo Kaczmarek o takich gracza jak Pirlo ?? Oni sa jak gaz bojowy nie widoczni, bez barwni ale maja wielką siłe rażenia :]

Uważnie wczoraj mecz Liverpoolu ogladałem :wink: Trzech takich graczy jest gaz bojowy - Pirlo Xabi i Xavi. [na moje oko]

Do 20:30 już sie nic nie wydarzy pewnie - Messina zagwizda i czas rozpocząć "263 Wojne o Giuseppe Meazza" ... Nie wygra lepszy :!: Oby mecz był godny oprawy - czego Wam i sobie życze.

P.S. Wczoraj i dziś odbyła sie nadzwyczajne dyskucja na temat zamieszanie jakie powstało wokół mojej osoby :wink:... na szczeście sytuacja została "rozwiązana" Za co dziękuje Moderatora i Administratorą. Bo pokazali że panuja na styuacja. I nie dali sie nabrać. Fani Juve muszą zastanowić sie nad tym czy dobre forum wybrali. Pilka.pl czyli tylko piłka w czystej postaci a tego wam najwyrażnie brakuje :] a

FORZA MILAN
FORZA CALCIO

ps. Legia przygrwa - oj miała byc pewka - Oziemczuk sie w pore kapną :P i 1:0

Wróć do „Włochy”