Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 11 gru 2005, 18:33

Ehhh pol dnia mnie nie bylo a tu tyle sie dzieje :roll:
Ban dla coco.
W zasadzie wszystko powiedzieli za mnie moi ziomale z kanciapy :lol: Ja tylko pragne ze swej strony dopowiedziec, ze idac za glosem forumowiczow domagajacym sie poprawy jakosci pilka.pl bedziemy tak od czasu do czasu robic. Jak powiedzial Niggaz - negatywne rangi nie sa tylko i wylacznie polem do popisu dla naszej kreatywnosci. To przede wszystkim ostrzezenie. A jezeli gosc mial przez pol roku "Pseudoforumowicza" a nadal pisal w stylu, za ktorego nazwanie teraz musialbym zrezygnowac z tych zielonych gwiazdek pod nickiem, to wybaczcie. Raz sie skarzycie na poziom, a pozniej bronicie kazdego, ktory opuscil nasze skromne progi. Powiedzcie mi - to tak dla sportu? Czy poprostu wypada podwazyc nasza decyzje, bo to przeciez takie modne :roll:
Nie mial zadnego WP... ok, mozemy wprowadzic punkt do regulaminu mowiacy o karaniu za glupote i infantylizm. Ale po co klikac 10 razy, zeby dac 10 WP jak mozna zalatwic to szybciej.
Wbrew pozorom ban dla coco moze mu tylko pomoc. Bo ma go tylko do 4 stycznia, wiec wroci i moze zacznie sie bardziej zastanawiac nad tym co pisze, gdzie i w jaki sposob. Dla fumfli nie rokujacych juz nadziei jest cos takiego jak ban dozywotni. On nie daje juz szans na jakakolwiek poprawe.

Ps. Jak bedziemy chcieli przeprowadzic akcje jednoczenia sie userow to juz wiadomo jak. Nic Was tak nie mozbilizuje przeciwko Adminom i moderatorom jak ban dla ziomala, ktorego czasem nawet nie znacie. Serce rosnie!

Wróć do „Wracając Do Meritum”