On podobno myśli nad ofertą szejkow, 8 mln za sezon. Niech myśli. Ja bym mu nawet 4 mln już nie dał. Miał magiczną drugą rundę poprzedniego sezonu, w tym z małymi wyjątkami zawiódł na całej linii.
Mam mieszane uczucia co do Meite, obiecujące mecze przeplatane słabszymi występami, ale też drużyna w całości grywala różnie. Jednak to tylko 8 mln, za tą kasę nie kupisz nawet ciekawego prospekta. Wróci niech jeszcze Pobega(i dostanie szansę) i możemy w tym składzie zostać. Tonali powinien w drugim sezonie się obudzić już a Bennacer wróci do normalności po kontuzji.
Nie wiem jakie plany co do Caldary, może Pioli spróbuje go wskrzesic? Kilku piłkarzy obudził z marazmu.
Laxalt i Conti do odpalenia. Dalota i Brahima bym przedłużył, zresztą klub chce zostawić obu, przy sprzyjających warunkach.
De Paul/SMS ktoś z tej półki piłkarzy za Hakana to byłyby super wzmocnienia. Dobry napastnik i skrzydłowy i powinno być dobrze. W pomocy i na lewej obronie kosmetyka. Kadra jest bardzo młoda, jeszcze się rozwinie. Potrzeba głębi na przyszły sezon, no chyba że LM potraktujemy jak student mało istotne wykłady