AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 12 gru 2005, 17:05

Juz kiedys pisałem by Galliani zrezygnował z prezydentury Lega Calcio ;)
Jak wiadomo Zamparini jest chetny na to stanowisko moze on by cos zrobił, w koncu bo juz w zeszłym sezonie sedziowie nie spisywali sie najlepeij w tym moze troche lepiej ale nie dla nas :P

Co do Milanu a juz najbardziej defensywy to błąd łysego w przerwie letniej brak wzmocniej w defensywie przyszedł jedynie Marek ktory nic nie gra prktycznie ale lewego nam nie było trzeba srodek i prawy obronca tych było trzeba kupic ale nie wiem o czym mysleli w Milanie ze podołaja zadaniu ci co sa :lol:
No nic w sezonie nie ma co wyrzycac trenera pozatym godnego nastepcy od zaraz nie znajdzie sie.
11 pkt straty to zdecydowanie za duzo alejeszcze nie było połmetku sezonu jezeli chociaz kilka pkt. bysmy odrobili do przerwy zimowej moze by nam sie jeszcze udało powalczyc o scudetto ale jak nie to pal licho Serie A wszystkie siły na LM moze tam nam sie powiedzie oczywiscie trzeba wzmocnic szybko obrone i jakiegos napastnika kupic do wyrwania w zimie jest Cassano badz Di Vaio mozena by ich sciagnac.
Co do Shevy to on chyba sie zagubił po meczu z Fener gdzie on jest na boisku ?
karniaka to wiekszosc by strzeliła wczoraj a zdenerwował mnie ze nie zostawił piłki Pirlo kiedy było bodajze gdzies 20 m od bramki Interu sam chciał i strzelił prosto w mur.

Kidys strzelic bramke Milanowi to był wyczyn teraz normalka gdzie jest ten Sandro Nesta ? ten ktory powstrzymywał najlepszych ten ktorego wszyscy uwazaja za najlepszego obronce włoskiego ?
Gdzie Kaladze ten ktory wdarł sie do pierwszej jedynastki na poczatku gry w Milanie ?
Jaap Stam,Cafu oni tez z forma nie trafili Cafu mozna troche rozgrzeszyc bo on dłuzej leczy sie niz gra no ale co nam po takim piłkarzu watpie by wrocił do dyspozycji chocby z przed roku choc moge sie mylic ,Jaap ma dobre i złe mecze choc on tez miał problemy zdrowotne jemu raczej juz na mysli spokojne granie w Eredevisi.
Simic wrocił po kontuzji gra przyzwoicie nie robi jakis strasznych błedów tyle ze duzo nie grał.

No i chyba ten ktory zupełnie sie zagubił Dida.
Gdzie sa te jego pewne interwencje gdzie sa te jego piekne parady gdzie jest ten co srubował rekord w LM jak tak dalej ebdzie grał to trzeba sciagnac Abbiatiego.
Po mału mozna uznac ze ten sezon jest stracony (choc ja dalej wierze) trzeba we wszystkich formacjach wprowadzic mloda krew chcaca wygrywac a szczegolnie do obrony zmiany sie zapowiadaja bo Sylvio nie bedzie sie przygladac jak sie powtarza sytuacja z sezonow 96/97 i 97/98 choc napewno tak tragicznie nie bedzie (oby)
no i jeszcze jego słowo wypowiedziane wczoraj:
"Addio scudetto" :cry:

Forza Milan

Wróć do „Wracając Do Meritum”