Jak się zaczęło Wasze kibicowanie?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8205
Kontakt:

Post autor: cloner » 12 gru 2005, 21:15

Diamen23 pisze:Ja nawet nie wiem jak się zaczęło moje kibicowanie Interowi. Kiedy zaczęłem bardziej interesować się piłką , już wiedziałem , że moim ulubionym klubem jest właśnie Inter. :peace:
Pewnie dlatego , że zawsze ceniłem Roberto Baggio i Alvaro Recobę.
Mam też taką małą słabość (a może nie słabość :think: ):
zawsze kibicuje słabszym. Akurat z tej wielkiej trójki Serie A , najsłabszy od wielu lat jest Inter (nie oszukujmy się) i może dlatego zawsze dażyłem ich sympatią :wink: .
Hmm, nie wiem czy Ci sie to spodoba, ale ja tak samo zaczalem kibicowac Interowi :)
Baggio jest moim ulubionym pilkarzem, gdy tylko dowiedzialem sie, ze przeszedl do Interu zaczalem im takze kibicowac ;)
Moze Cie zdziwie, ale Recoba takze jest jednym z tych bardziej lubianych przeze mnie z Nero Azzurich ;) powod ? jest lewonozny [tak jak ja :wink: ]

Tak samo pozniej bylo z Brescia :) Gdy Baggio trafil do tego slabego zespolu - zaczalem sie interesowac, chcialem byc na bierzaco z wszystkim co dotyczylo Codino i jego klubu - Brescii :) i tak zostalo do dzis :)

o Legii juz gdzies kiedys pisalem ;) [zreszta o Brescii i Interze pewnie tez] :P

Pozdrawiam

Wróć do „Hyde Park”