A ja myślałem, że starszyzny to w Realu dostatek...i to tej z doświadczeniem na arenach międzynarodowych i z charyzmą....ale jak to mówią, człowiek uczy się całe życie..VunDer pisze: Przed sezonem mówiło się głównie o odmłodzeniu składu, ale możliwe, że zawodnik z dużym doświadczeniem i charyzmą dobrze wpłynie na rozwijających się zawodników pokroju Soldado czy de la Reda.
Aha...to już mamy winnego, trwającego blisko trzy sezony spadku formy ManU...Tobik33 pisze:Ferguson nie zwolnił Keane za nic, Keane mocno namieszał mu w drużynie to musiał tak zrobić nie miał innego wyjścia...
Co do samego angażu Roy'a w Realu...to jestem zaskoczony...byłem bardziej skłonny powiedzieć, że ów gracz, przy końcu swej owocnej kariery będzie chciał obrać kierunek bardziej na północ niż na południe...a przy tak poprawnie grającej parze Ramos-Guti, nie wiem czy to nie będzie wprowadzanie zbytecznego chaosu w teamie....bo nie od dziś wiadomo, że ten Roy często-gęsto nie próżnuje w czynach i słowach... lub czy nie będzie on zabierał miejsca w składzie młodszym perspektywicznym, potrzebującym ogrania
Pozdrawiam..