Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: adekk » 12 gru 2005, 23:14

VunDer pisze: Przed sezonem mówiło się głównie o odmłodzeniu składu, ale możliwe, że zawodnik z dużym doświadczeniem i charyzmą dobrze wpłynie na rozwijających się zawodników pokroju Soldado czy de la Reda.
A ja myślałem, że starszyzny to w Realu dostatek...i to tej z doświadczeniem na arenach międzynarodowych i z charyzmą....ale jak to mówią, człowiek uczy się całe życie.. :lol:
Tobik33 pisze:Ferguson nie zwolnił Keane za nic, Keane mocno namieszał mu w drużynie to musiał tak zrobić nie miał innego wyjścia...
Aha...to już mamy winnego, trwającego blisko trzy sezony spadku formy ManU... :lol: chyba słowo "namieszać" nie do końca pasuje do tej konkretnej sytuacji :P drużyna już od pewnego czasu wyglądała jak kuter rybacki, nie spełniający norm Unii Europejskiej, po sztormie...i z jednej strony ten czyn mógł już tylko dobić ManU w swoich cierpieniach, ale z drugiej mógłby być on takim impulsem dla włodarzy ManU mówiącym "Uwaga! czas zmian nadchodzi!" :lol: ale tak prawde mówiąc to kto miał zareagować na druzgocąca sytuacje ManU, tą w tabelii, jak i tą w zespole (mentalną), jak nie kapitan zespołu...może zrobił to troche wbrew zasady "pomyśl dwa razy, potem zrób", ale tak czy owak, prędzej czy później takie słowa by padły...
Co do samego angażu Roy'a w Realu...to jestem zaskoczony...byłem bardziej skłonny powiedzieć, że ów gracz, przy końcu swej owocnej kariery będzie chciał obrać kierunek bardziej na północ niż na południe...a przy tak poprawnie grającej parze Ramos-Guti, nie wiem czy to nie będzie wprowadzanie zbytecznego chaosu w teamie....bo nie od dziś wiadomo, że ten Roy często-gęsto nie próżnuje w czynach i słowach... lub czy nie będzie on zabierał miejsca w składzie młodszym perspektywicznym, potrzebującym ogrania :> ...chociaż teraz dla Realu nie liczy się kto gra, w jakim wieku, tylko jak gra...więc z perspektywy Realu - alles ist in Ordnung! :lol:
Pozdrawiam..

Wróć do „Hiszpania”