Poznajmy się lepiej

White Queen
Junior
Junior
Reputacja: 7

Poznajmy się lepiej

Post autor: White Queen » 02 cze 2021, 6:21

Witam serdecznie. Jako, że jestem nowa na forum, to uznałam, że kulturalnie byłoby się przywitać i napisać parę rzeczy o sobie. Miałam to zrobić już wczoraj, wraz z pierwszym dniem czerwca, ale zrządzenie losu sprawiło, że robię to dopiero dzisiaj.

1. Imię: Anastazja.
2. Wiek: Jeszcze 20, rocznikowo 21.
3. Wymiary (waga/wzrost): A co to casting na modelkę?
4. Zajęcie (praca/student/uczeń): Studentka psychologii.
5. Komu kibicujesz: Realowi Madryt.
6. Stosunek do polityki: Staram się od niej trzymać jak najdalej z dala, choć czasem się nie da.
7, Stosunek do religii: Jestem ateistką.
8. Ulubiony gatunek muzy/wykonawca: Na to nie potrafię odpowiedzieć, nie mam ani ulubionego gatunku, ani wykonawcy.
9. Ulubiony gatunek filmowy/aktor(ka): Lubię każdy gatunek filmowy, ale chyba najbardziej superbohaterszczyznę, a aktor i aktorka? Aktorów w sumie znalazłabym kilku, a aktorka to oczywiście Pani z mojego avatara.
10. Ulubiona potrawa: Pierogi ruskie, natomiast ulubione kuchnie kolejno to; hiszpańska, francuska i włoska.
11. Sposób spędzania wolnego czasu: To zależy od wielu czynników, w tym samopoczucia, ale spędzam całkiem sporo czasu na oglądaniu piłeczki, chociaż to nie tak, że zalegam cały czas na kanapie.
12. Ulubiony napój: Białe wino, choć to bardziej trunek niż napój, więc woda niegazowana.
Ostatnio zmieniony 02 cze 2021, 7:05 przez White Queen, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Hyde Park”