Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post autor: Anka » 13 gru 2005, 12:41

mlody_10 pisze: Ta przewaga w posiadaniu piłki to z tego co pamiętam to była nawet przed bramką Kinga Smile, wtedy strasznie na nich siedli, heh. I przyniosło efekt.
A to nawet nie wiem, ze zdenerwowania po stracie gola wyłączyłam kompa i włączyłam dopiero na 65 minutę. :P

Teraz wyczytałam w necie, że Tottenham interesuje się de Guzmanem z Feyenoordu. To byłby dobry zakup, ale nie sądzę, by doszedł do skutku - Holendrem interesują się także działacze Chelsea, a dodatkowo Feyenoord nie chce go sprzedać. :? Więc albo wyłożymy za 18-latka kupę forsy (więcej od Chelsea), albo możemy o nim zapomnieć... a trzeba się zastanowić nad nowym pomocnikiem, bo White Hart Lane chcą opuścić Mendes i Davis, więc rezerwa się nieco zwęży. Oczywiście możemy szukać w kadrze 'B', ale lepiej sprowadzić kogoś pewnego.

mlody_10 pisze: Fajna wymówka Grzesia, nawet nie wiedziałem, że mówił takie rzeczy. To chyba świadczy, że on nie powinien grać w takim zespole, gdzie są tak dobrzy piłkarze.
Co Ty mówisz, przecież on jest na równi z Keanem czy Defoe! :lol: Gzesiu kiedyś powiedział, że w Tottenhamie grają wspaniali piłkarze, o czym świadczy to, że grają w swoich reprezentacjach. Od tego czasu reprezentacja Polski ma problemy ze znalezieniem dobrego rywala na mecze towarzyskie. :smile2: ;)

Pozdrawiam.

Wróć do „Anglia”