Serie A 2020/2021

LKlajt
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 113

Serie A 2020/2021

Post autor: LKlajt » 04 cze 2021, 13:16

Enjo pisze:
04 cze 2021, 9:26
LKlajt pisze:
03 cze 2021, 23:10
nie zmieniajmy herbu bo przeciez zawsze taki byl
daj jakis argument o tym herbie bo w Interze i Juve wciskajac ciemnote o tym, ze to przyciaga czy sprawia, ze jest sie bardziej zajebistym, a ja nie wiem co w tych rysunkach z dragonballa jest lepszego niz w klasycznym herbie.
Nie bardzo mnie interesuje herb Interu i czy Juve :) aczkolwiek generalna odpowiedzi jest bardzo prosta. Pilka nozna to produkt taki sam jak kazdy inny i zeby sie rozwijala potrzebuje coraz wyzszych przychodow ktore przyjda wraz z nowymi sympatykami. Konkurencja na rynku o czas, atencje i pieniadze jest ogromna wiec trzeba miec prosty przekaz do nowych pokolen zeby sposrod tysiecy produktow siegac akurat po ten. "Odnowione" herby czy loga nie sa dla ciebie, one maja przyciagnac nowych kibicow i ich pieniadze do klubu zeby DS mial co wydawac w lecie na nowych/lepszych pilkarzy. To taki prosty uklad wspolzaleznosci.

Zawsze jest ryzyko ze aktualnym kibicom danego klubu/produktu nowe i proste logo sie nie spodoba aczkolwiek zwykle jest to kontynuacja dotychczasowej kolorystyki wiec powod do ucieczki raczej slaby.

Popatrz zreszta tutaj w jaka strone ida te modyfikacje , przyklady pierwsze z brzegu ale wszystkie ida w kierunku uproszczenia, dokladnie tak samo jak herby Interu czy Juve

Wróć do „Włochy”