No właśnie przeczytaj dokładnie mój post to zobaczysz że tak nie jest po prostu uważam że ten ruch jest najbardziej logiczny z punktu widzenia Milanu czyli jakość wiek i doświadczenie w stosunku do ceny.Enjo pisze: ↑10 cze 2021, 10:51Conrado, ja mam wrazenie ze Ty masz w glowie obraz Van Belottiego a ten chlop przez cale zycie kopie sie w slabym Torino, juz kiedys pisalem o jego statystykach, ktore nie sa jakos mega zajebiste a ciagle sie go traktuje jak niewiadomo jakiego napastnika.
Narracja co do Girouda jest klamliwa, gosc jest mega skuteczny, wygral wszystko w pilce, zaraz przegoni Henry'ego w kadrze, w lidze angielskiej/lm nie odstaje mimo wieku i tego, ze malo gra. Ponadto jest sprawdzony na najwyzszym poziomie czego nie mozna powiedziec o Belottim, ktory moze w wieku 28 przejdzie do powazniejszego klubu (choc granie w Romie w pucharze trzeciego sortu to tez nie jakies super wyroznienie).
Bardzo lubię Belottiego ale nie jestem nim zaślepiony zdaję sobie sprawę z tego że wybitny nigdy nie będzie i być może nawet w skali talentu co dla niego jest sufitem to np. dla Vlahovicia jest podłogą ale Andrea to sprawdzona marka czyli wiadomo kogo się kupuje a Vlahovic to wielka niewiadoma równie dobrze może zostać zajebistym napastnikiem ale także może okazać się że nie będzie w stanie wykorzystać swojego talentu lub ma go mniej niż się wydaje a kosztuje jakieś 3 razy tyle co Włoch co w naszej sytuacji jest dosyć istotne.
Gdyby ten Giroud był aż taki dobry to poszedłby po niego np. Real który potrzebuje ławkowicza dla Benzemy a tam jakiegoś wielkiego zainteresowania nim nie ma do tego mówiąc o Belottim mam na myśli napastnika pierwszego składu a Giroud jest przewidziany jako zmiennik co prawda solidny ale tylko zmiennik i jeśli patrzeć na jego transfer jako zastępstwo Mandzukicia w kadrze to jest to spory skok jakościowy ale jako gość który ma stanowić o sile ataku pierwszej drużyny to jest to mało sexi no i jeszcze różnica wieku Belotti 27 Giroud 35 lat.