AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Conrado
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1968

AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Conrado » 12 cze 2021, 16:06

Realista69 2.0 pisze:
12 cze 2021, 15:52
Delpiero14 pisze:
12 cze 2021, 14:39
U was się faktycznie rozpatruje tego Nuneza jako opcje do ataku czy to raczej tylko myślenie życzeniowe kibiców?
Osobiście nie chcę na pozycji napastnika kolejnego "wielkiego talentu", tylko już ukształtowanego piłkarza. Najlepiej w wieku 25-30 lat. Pisałem wiele razy i znowu napiszę. W obecnej sytuacji finansowej klubu, najlepszą opcją jest wypożyczenie Icardiego w opcją wykupu. Gdyby Maldiniemu udało się jeszcze przekonać Insigne, to uwierzyłbym, że w przyszłym sezonie walczymy co najmniej o obronę wicemistrzostwa.
W zeszłym sezonie, to wielki milanista Pirlo pomógł Maldiniemu odnieść sukces. W kolejnym bez jakościowych piłkarzy nie będzie wesoło.
Czyli nie chciałbyś Vlahovicia ?
Belotti i Icardi to ten sam rocznik umiejętności większe ma Argentyńczyk ale raz że byłby droższy dwa że trzeba by było dać mu większy kontrakt.
Nunez wygląda fajnie ale to też wydatek rzędu 40-50 baniek pewnie za mniejsze pieniądze można łyknąć Jovicia albo włączyć Hauge w transfer Weghorsta który ma klauzulę 30 baniek a my wyceniamy Hauge na 15 więc wyglądałoby to korzystnie pod względem finansowym.
De Paul pożegnał się z kolegami z drużyny ale chyba bliżej mu do Atletico :(
Wkurwia mnie podejście do Hakana bo z Gigio nie dali się ruchać a tutaj jest zupełnie inaczej :?

Wróć do „Włochy”