GRUPA B: Dania, Finlandia, Belgia, Rosja

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5053
Kibicuję: Tylko WISŁA

GRUPA B: Dania, Finlandia, Belgia, Rosja

Post autor: DDK » 12 cze 2021, 19:37

Dramat. Mamy kumpla w drużynie, który jest najszczuplejszy i nigdy nie mógł przytyć i zawsze mówił, że to przez chore serce. Jak chciał iść do klubu jako dzieciak i mu zrobili badania to powiedzieli, że nikt go nie dopuści. No to gość od 10 lat grałz nami raz w tygodniu, w dodatku jeszcze kopał gdzieś na hali, ale wszystko amatorsko. Mówi, że jak ma umrzeć to chce na boisku. I pod koniec poprzedniego roku przeszedł wszystkie możliwe badania u kardiologia i dostał oficjalny zakaz... jakiegokolwiek sportu, gdzie jest wysokie tętno. PRAktycznie nie może iść nawet potruchtać. Lekarz mu powiedział, że jeszcze parę miesięcy i na którymś meczu dostałby ataku i wtedy prawdopodobnie nie udałoby się go uratować.

Ja, jak widzę takie sytuacji to mi się przypomina sytuacja Antonio Puerty. Pamiętam, że jak oglądałem to pierwszy raz to się popłakałem.

Masakra jakaś. Coś strasznego dla piłkarza, dla rodziny, ale też dla kolegów z reprezentacji. Oby skończyło się tylko na dużych nerwach i wszystko było w porządku.

Wróć do „EURO 2020”