ale odnosisz siędo moich słów i podajesz przykład Mentzena z któym nie zgadza się ze wszystkim. Czy ja jestem z nim w jednej partii? Nie, po prostu większość jego poglądów mi się podoba i dlatego wrzucam jego wypowiedzi. Np. Korwina nie pamiętam czy przez ostatnie 3 lata wrzuciłem, a już potrafiłeś go wrzucić do takiej dyskusji.Chlopaczek pisze: ↑12 cze 2021, 23:47Oczywiscie zgadzam sie tylko ze znowu jedziesz Mentzenem ktory pytany o jakas wypowiedz Korwina argumentowal ze nie musi sie z nim we wszystkim zgadzac. Jednak gdy sie jest z takim facetem w jednej partii i firmuje sie to swoim nazwiskiem to ciezko odciac sie od pewnych skojarzen. Podobnie jest z promowaniem jakiegos polityka na forum.
Ale ciesze sie ze stoisz na stanowisku ze wszystkim mozna obrazac po rowno takze boga.
Chlopaczek pisze: ↑12 cze 2021, 23:47Ale ciesze sie ze stoisz na stanowisku ze wszystkim mozna obrazac po rowno takze boga.
Jak mi zacytujesz, gdzie to napisałęm to będę wdzięczny, bo jakoś mam wrażenie, że sobie wymyślasz co Ci wygodnie, a to powoduje, że nie mam zamiaru odpisywać dalej.Odnosiłem się do tego, że czasami za to co się pisze/mówi można dostać w pysk bo stwierdziłeś, że prowadzi to do nieuzasadnionej agresji. To Ci udowodniłem, że czasami prowadzi. Jak mój kumpel będzie leżał w szpitalu w ciężkim stanie, a Ty zaczniesz opowiadać głupie dowcipy na ten temat to też nie będę miał problemów żeby Ci przestawić szczękę, jak nie przestaniesz po którymś ostrzeżeniu.Chlopaczek pisze: ↑12 cze 2021, 23:47Tak sie sklada ze jedyna osoba obrazona tutaj bylem ja czemu z luboscia przyklasnales.
No chyba ze jestes w stanie wykazac gdzie obrazilem Eriksena (juz pomine Twoj stosunek emocjonalny do niego poniewaz strzelam ze nie jest Ci niczym matka) i jestesmy w domu.Uwierz, że mam wobec siebie dużo wyższe wymagania niż tutaj pokazuje. Taka już moja przypadłość, że stawiam sobie poprzeczkę bardzo wysoko. I powiedz mi, gdzie ja chcę komukolwiek narzucić własną wrażliwość? Nie zgłaszam nigdzie żadnych postów - przez 10 lat na forum zgłosiłem pewnie ze 2. Jeśli chcecie mieć forum, gdzie obrzucamy się gównem to spoko tylko piszę, że mi się to nie podoba i chciałbym, żebyśmy trzymali jakiś poziom. Nie chcę Ci nic narzucać, nie chcę Cię do niczego zmuszać, ale WOLAŁBYM, żeby trzymać jakiś poziom. Natomiast uważam, że jeśli ktoś przekracza moje granice, to usprawiedliwiona jest reakcja. Sam się najczęściej od niej powstrzymuje, ale jeśli ktoś inny tego nie robi, to czasami zdarza mi się przyklasnąć, żeby pokazać, że się zgadzam.Chlopaczek pisze: ↑12 cze 2021, 23:47Zacznij przede wszystkim wymagac od siebie a potem od innych. Nawolujesz do nieprzestrzegania chorych zasad politycznej poprawnosci (w czym zreszta moge Ci przyklasnac) ale sam teraz taka poprawnosc chcesz wprowadzic i chcesz mi narzucic wlasna wrazliwosc. Wymagasz wysokiego poziomu ale gdy uznajesz za stosowne to siegasz rynsztoku.
To inny przykład z życia - jeśli jestem przeciwko agresji, ale widzę, że 3 idiotów bez powodu bije mojego kolegę to mam stać zgodnie ze swoimi zasadami i spróbować z nimi podyskutować czy jednak bardziej efektywne będzie rozjebanie jednemu butelki na głowie? Czasami z niektórymi trzeba dyskutować/walczyć na ich zasadach.