AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Conrado
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1960

AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Conrado » 16 cze 2021, 12:31

Realista69 2.0 pisze:
16 cze 2021, 11:24
Czyli są jakieś komplikacje z Tonalim. Osobiście, to nie dałbym za niego dodatkowych 15 mln euro plus 10 mln euro premii. Nie jest tego wart.
Odtrąbiony sukces w negocjacjach niczym Mateuszka kłamczuszka w sprawie Turowa a teraz okazuje się że jednak przedwcześnie i porozumienia nie mamy a ponoć Juve przygląda się sytuacji :)
Seba pisał że jeśli zostanie Hakan i nie weżmiemy Belottigo czy Vlahovicia tylko darmowego Giroud to cała kasa pójdzie na prawoskrzydłowego ewentualnie jeśli odejdzie Turek to zainwestujemy w AM niestety jak patrzę na nasze przymiarki to szczerze mówiąc nie widzę w ogóle chęci czy możliwości wydania większej gotówki.
Niby mamy dogadanego Giroud a rzekomo klauzula która się uruchomiła dotyczy tylko klubów z PL ale w dalszym ciągu nie widać końca telenoweli do tego pojawiają się plotki o dzeko w razie gdyby z Francuzem nie wyszło.
W przypadku Adliego targujemy się o dwie bańki do tego problemy z Tonalim i jak człowiek na to patrzy to się naprawdę można wkurwić bo to wszystko po prostu nie przystoi takiemu klubowi jak Milan.
Niedawno pisałem że jeśli Maldini ogarnie przed Euro De Paula Berardiego i napastnika to będzie przekozakiem wyszło jak wyszło ale ja naprawdę miałem taką nadzieję :?

Wróć do „Włochy”