Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post autor: Sawyer » 14 gru 2005, 16:38

leffmeister pisze:Ibrahimović - ale z ciebie frajer. Swoimi tekstami starasz się być takim "Juventusowym Zaza" i mówie to szczerze wystarczy porównać "twoj" styl z jego
:gmoch: :lol:

Czy sobie poradzimy z Barcelona to nikt nie wie ,ja licze w tym sezonie na co najmniej final Lm ,ale jak juz bedziemy w finale to liczyc sie bedzie tylko zwyciestwo :twisted: Dla takiedgo gracza jak Nedved ktory zrobil dla Juve ogromnie duzo moze to byc ostatnia szansa na triumf w takiej imprezie ,nie mowie ,ze w nastepnym sezonie nie bedzie mial takiej szansy ,ale najprawdopodobniej nie bedzie juz tak podstawowym zawodnikiem i tak waznym ogniwem Juve :? :wink:

Pamietamy przeciez jak dostal zolta kartke w meczu z Realem ,łza mu sie w oku pojawila ,jestem przekonany ,ze jesli Nedved zagralby w finale z Milanem to Juventus by wtedy zwyciezyl ,przeciez wtedy Nedved był najlepszym pilkarzem na świecie (o ile dobrze pamietam to wlasnie za tamten sezon otrzymał złotą pilke :roll: w wieku 31 lat).

Wiadomo ,ze przyjdzie kryzys formy ,mam jednak nadzieje ,ze nie bedzie on taki jak w sezonie poprzednim gdzie w ciagu 3 kolejek stracilismy 8 pkt :lol: Jesli kryzys formy nie wypadnie na mecze LM powinnio nam pojsc bardzo dobrze ,przeciez w obecnej formie mamy szanse z kazdym 8)

Powiem tak - jesli dojedziemy do finału i w tym finale zagra Nedved to jestem pewny wygranej :wink: :mike:

FORZA JUVE
FORZA GRANDE NEDVED :D

Wróć do „Wracając Do Meritum”