on nie ma klubu od pół roku, więc nawet nie wiadomo, w jakiej jest formie.Delpiero14 pisze: ↑19 cze 2021, 22:57Ten Diego Costa aż tak się stoczył ze przy takiej konkurencji w napadzie nie znalazło się dla niego miejsce na tym euro?
Brawa dla naszych. Oczywiście nic jeszcze nie wygraliśmy, więc scenariusze są różne, ale pięknie się ogląda taką reprezentację, która kilka forumowych mord pozamykała (tych, które od kilku dni pieprzyły o nieumiejętności gry trójką w obronie, o tym, że wpierdol nieunikniony, jeszcze dziś czytałem, że zaraz wakacje) - pięknie, pięknie!
Brawa dla Lewego, bo to był dziś kapitan przez wielkie K. Chcieliście piłkarza pokroju Szalaia z Portugalią - dostaliście go, a jeszcze do tego gol. Co on tam namęczył Hiszpanów, co nawalczył się - brawo. No i wreszcie to wyglądało pozytywnie - motywowanie, nakręcanie kolegów. O to chodzi.
Kolejne brawa dla Jóźwiaka. Jak w pierwszym meczu go ganiłem, bo zawalił bramkę i z przodu bał się pojedynków 1 na 1, tak dziś jego strona zneutralizowana. Chyba jednak nie jest taki zły w obronie, jak sam mówił
Kolejne wielkie brawa dla Kozłowskiego. Co za zmiana! Najmłodszy gracz w historii, a tu jeden drybling, drugi, wyjście spod pressingu. Stracił, ale po chwili znów próbuje. To jest taka pozytywna pewność siebie, nie uda się raz, drugi, ale uda się za trzecim. Jestem mega zbudowany jego postawą po wejściu.
Ale jestem zadowolony. W zasadzie od dnia po meczu ze Słowacją wierzyłem, że jednak można tę Hiszpanię postraszyć i udało się. To dopiero jeden punkcik i przed nami kolejne bardzo trudne zadanie, ale jest to tak ważny punkt zdobyty w tak paskudnej sytuacji, że ja go bardzo doceniam. Pierwszy raz od dawna po meczu otwarcia mecz o wszystko wyszedł nam tak, jak byśmy chcieli. To nie było piękne widowisko, ale Hiszpanie dziś wyglądali jak my przeciwko Słowacji. I o to chodzi!
Brawo, brawo, fajny wieczór!