Nie kazda oryginalnosc nadaje sie do okazywania publicznie...adekk pisze:Każde zboczenie jest oryginalnością...
Postaram sie odpowiedziec, zaraz po tym jak wytlumaczysz o co Ci chodzilo.adekk pisze:...to ma kompleks na punkcie Barcy ??Krzysztof Jarzyna pisze:Czy jezeli ktos uwaza, ze nie kazda nagroda powinna wedrowac w rece pilkarzy Barcy bo sa inni![]()
![]()
Zaraz. Kto powiedzial, ze mamy promowac wylacznie takich pilkarzy? Faktycznie Twoja teoria jest jednak lepsza - Messi bardziej zasluguje na ta nagrode bo jest grzeczniejszy... Ilu bylo/jest/bedzie sporotowcow wybitnych, niepowtarzalnych o ciezkich charakterach? Twoim zdaniem zaden z nich nie powinien dostac zadnej nagrody, bo daje zly przyklad... Watsonie, jestem pod wrazeniem.adekk pisze:Nie, na serio, Twój pomysł jest lepszy. Od tej chwili promujmy wyłącznie piłkarzy obnoszących się ze swoim życiem "pozastadionowym" a tych, którzy nie za bardzo chcą się tym chwalić spychajmy na sam margines, wysyłajmy ich w głąb Mateczki Rosyji..
A moze my mowimy o nagrodzie dla "Najgrzeczniejszego Pilkarza"? Jak tak, to owszem, Ronney sie nie kwalifikuje. Ale chyba jednak bylo o czyms innym
Odwrocmy tak, zeby bylo bardziej prawidlowo - omijajmy tych, ktorzy maja ciezkie charaktery. Bo przypomne - to wg Ciebie Messi zasluguje na ta nagrode bardziej niz Rooney, bo jest grzeczny.adekk pisze:a w jakichś porównaniach i zestawieniach, omijajmy tych, którzy mają "nudne" życie towarzyskie...
Swiat jest okrutny. Niestety piekni, greczni i madrzy sa tylko bohaterowie bajek. No ale na tej plaszczyznie pewnie bijesz mnie na glowe, wiec sie nie wypowiadam.adekk pisze:Przecież Ci ludzie są idolami dla następnych pokoleń...chciałbyś, żeby Twoje dzieci miały idoli o takich nawykach
Widzac chwilami Twoje probki ironii nieodparcie nasuwa mi sie jedno skojarzenie - romantyk...adekk pisze:Panie psychoterapeuto, zastanowie się nad tym...i obiecuje poprawe, a Pańska uwaga będzie dla mnie wyłącznie dodatkową mobilizacją w tej ciężkiej walce z tym haniebnym nawykiem..