F.C. Barcelona (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 14 gru 2005, 20:44

luk1208 pisze:moze niektórzy kibice Realu nie mogą sie pogodzic ze nagrode zdobył pikarz Barcy a nie Realu
:angry2: Ze Ty tak masz to nie znaczy, ze wszyscy... Gratuluje myslenia, naprawde. Czytajac posty kibicow Barcy mozna pomyslec, ze wszystkie nagrody powinny byc przyznawane Waszym pilkarzom. Bo jak ktos ma inne zdanie to albo ma kompleks albo jest sfrustrowany albo zazdrosny. Gratuluje Twojego rozumowania - uwazam, ze Rooney bardziej zasluzyl na ta nagrode (mimo, ze jak napisalem wczesniej nie lubie go) tylko dlatego ze jego konkurentem byl Messi. Zalosne. No ale widac Wam to nie przeszkadza :roll:
luk1208 pisze:moze chcieli by widziec Robinhio jako zwyciezce?
Pewnie, ze by chcieli, ale nie zasluzyl wiec proste, ze nie wygral. Co w tym dziwnego i okropnego, ze chcielibysmy?
luk1208 pisze:tylko prawda taka ze w tym sezonie Messi sie najlepiej prezentował i dlatego wygrał
W tym sezonie - masz na mysli poprzedni czy obecny, ktorego polowa jeszcze nie minela :roll:
luk1208 pisze:mozna sie tez kłócic czy Rooney jesy lepszy czy tez nie, ale to nie zmieni faktu ze ktos musiał głosowac i zdecydowana wiekszosc zagłosowała własnie na młodego argentyczyka
Niezwykle odkrywcze stwierdzenie. Tak, masz racje - ktos musial glosowac. Co wiecej, zdradze Ci, ze we wszystkich plebiscytach ktos glosuje.
janiofcb pisze:Widzę, że fanom Realu żal się zrobiło, że żaden z ich (jakże wielu przecież Confused ) młodych talentów nie znalazł się nawet w piątce wyróżnionych zawodników i teraz z uporem godnym lepszej sprawy forsują tezę o rzekomym spisku elit dziennikarskich, które promują tak bezczelnie graczy Barcelony. I nie ważne, że takie sławy jak Capello, Maradona, Beckenbauer, Pekerman widzą wielkość Leo - "znawcy" pokroju Jarzyny czy VunDera wiedzą wszak lepiej. Bronią więc zawzięcie rzekomo okrutnie skrzywdzonego Rooneya... Pogratulować
Naprawde kazdy Wasz post wywoluje coraz wiekszy usmiech na mojej twarzy :lol:
Sprzedam Ci newsa - zaden z mlodych zawodnikow Realu sie nie znalazl wsrod wyroznionych bo nie zasluzyl.
Po drugie - pokaz mi miejsce gdzie ktokolwiek pisze o jakimkolwiek spisku :roll: paranoja Was ogarnia :>
Po trzecie - pokaz mi miejsce gdzie napisale, ze "wiem lepiej". Nawet jezeli moim zdaniem wybor nie jest najwlasciwszy to mam siedziec cicho, bo uraze Wasza "dume" :lol: Ok, przepraszam, juz nie bede :lol:
Po czwarte - wiem ze dla Was istnieje tylko czarne i biale. Jezeli ktos uwaza, ze Ronney powinien wygrac a nie Messi to od razu uwaza Messiego za leszcza. I tu Cie zdziwie - doceniam jego talent co jednak nie zmienia faktu, ze IMHO na ta nagrode bardziej zasluzyl Rooney.

Wróć do „Hiszpania”