luk1208 pisze:moze niektórzy kibice Realu nie mogą sie pogodzic ze nagrode zdobył pikarz Barcy a nie Realu
Pewnie, ze by chcieli, ale nie zasluzyl wiec proste, ze nie wygral. Co w tym dziwnego i okropnego, ze chcielibysmy?luk1208 pisze:moze chcieli by widziec Robinhio jako zwyciezce?
W tym sezonie - masz na mysli poprzedni czy obecny, ktorego polowa jeszcze nie minelaluk1208 pisze:tylko prawda taka ze w tym sezonie Messi sie najlepiej prezentował i dlatego wygrał
Niezwykle odkrywcze stwierdzenie. Tak, masz racje - ktos musial glosowac. Co wiecej, zdradze Ci, ze we wszystkich plebiscytach ktos glosuje.luk1208 pisze:mozna sie tez kłócic czy Rooney jesy lepszy czy tez nie, ale to nie zmieni faktu ze ktos musiał głosowac i zdecydowana wiekszosc zagłosowała własnie na młodego argentyczyka
Naprawde kazdy Wasz post wywoluje coraz wiekszy usmiech na mojej twarzyjaniofcb pisze:Widzę, że fanom Realu żal się zrobiło, że żaden z ich (jakże wielu przecież Confused ) młodych talentów nie znalazł się nawet w piątce wyróżnionych zawodników i teraz z uporem godnym lepszej sprawy forsują tezę o rzekomym spisku elit dziennikarskich, które promują tak bezczelnie graczy Barcelony. I nie ważne, że takie sławy jak Capello, Maradona, Beckenbauer, Pekerman widzą wielkość Leo - "znawcy" pokroju Jarzyny czy VunDera wiedzą wszak lepiej. Bronią więc zawzięcie rzekomo okrutnie skrzywdzonego Rooneya... Pogratulować
Sprzedam Ci newsa - zaden z mlodych zawodnikow Realu sie nie znalazl wsrod wyroznionych bo nie zasluzyl.
Po drugie - pokaz mi miejsce gdzie ktokolwiek pisze o jakimkolwiek spisku
Po trzecie - pokaz mi miejsce gdzie napisale, ze "wiem lepiej". Nawet jezeli moim zdaniem wybor nie jest najwlasciwszy to mam siedziec cicho, bo uraze Wasza "dume"
Po czwarte - wiem ze dla Was istnieje tylko czarne i biale. Jezeli ktos uwaza, ze Ronney powinien wygrac a nie Messi to od razu uwaza Messiego za leszcza. I tu Cie zdziwie - doceniam jego talent co jednak nie zmienia faktu, ze IMHO na ta nagrode bardziej zasluzyl Rooney.