No widzisz. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Ty tak to odczytales, bo chciales tak odczytac. Mi chodzilo o to, ze jezeli Barca jest na topie i gra dobrze to sila rzeczy kazdy jej pilkarz powinien byc najlepszy. A tak nie jest. Wiec nie mow tu o tworzeniu przeze mnie teorii spiskowych, tylko zastanow sie raczej nad swoimi teoriami o wszechobecnej frustracji.janiofcb pisze:Co Twoim zdaniem oznacza to "dajmy wszystko Barcelonie, przecież tak ładnie grają"?? Bo według mnie sugerujesz, że ludzie którzy dokonują wyboru laureata nagrody kierują sie innymi niż umiejętności piłkarskie kryteriami - a więc węszysz jakiś pseudospisek...
Na dziwne teksty kibicow Barcelony bede reagowal, na dziwne teksty dzieci - wybacz nie.Tobik33 pisze:Krzysztof Jarzyna
no i co że Messi dostał nagrodę, widać frustacja kibiców Realu nie zna granic
Jezeli tak sie stanie to Boze chron bramkarzyNiggaz pisze:Na wszelkie wypadek zakładaj już temat o szachach na forum bo szkoda by było gdybyś zniknął całkiem
a czasamis kopas w dupasNiggaz pisze:Life is brutal and full of zasadzkas.
Nigdy nie mialem monopolu na racjeNiggaz pisze:Ostro po bandzie pojechałeś w tym momencie
Auć, ale nam dowaliles. Hahaha... normalnie nie wiem ktory bok zrywac. Gwoli wyjasnienia - nawet gdybys sie staral to watpie zebys zostal moderatorem. Powod - ja sie nie staralem a zostalemluk1208 pisze:tylko ze mi nie zalezy zeby byc w centrum uwagi, jakbym chciał to moze bym sie staral zeby modem zostac Razz wole normalne pisanie, a jak to komus nie pasuje to nie musi czytac
Aha i jeszcze jedno:
luk1208 pisze:Frustrat
janiofcb pisze:frustracją
Wy chyba naprawde lubicie to slowoTobik33 pisze:frustacja