F.C. Barcelona (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 14 gru 2005, 21:51

janiofcb pisze:Co Twoim zdaniem oznacza to "dajmy wszystko Barcelonie, przecież tak ładnie grają"?? Bo według mnie sugerujesz, że ludzie którzy dokonują wyboru laureata nagrody kierują sie innymi niż umiejętności piłkarskie kryteriami - a więc węszysz jakiś pseudospisek...
No widzisz. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Ty tak to odczytales, bo chciales tak odczytac. Mi chodzilo o to, ze jezeli Barca jest na topie i gra dobrze to sila rzeczy kazdy jej pilkarz powinien byc najlepszy. A tak nie jest. Wiec nie mow tu o tworzeniu przeze mnie teorii spiskowych, tylko zastanow sie raczej nad swoimi teoriami o wszechobecnej frustracji.
Tobik33 pisze:Krzysztof Jarzyna
no i co że Messi dostał nagrodę, widać frustacja kibiców Realu nie zna granic
Na dziwne teksty kibicow Barcelony bede reagowal, na dziwne teksty dzieci - wybacz nie.
Niggaz pisze:Na wszelkie wypadek zakładaj już temat o szachach na forum bo szkoda by było gdybyś zniknął całkiem
Jezeli tak sie stanie to Boze chron bramkarzy :lol: :wink:
Niggaz pisze:Life is brutal and full of zasadzkas.
a czasamis kopas w dupas :roll: :wink:
Niggaz pisze:Ostro po bandzie pojechałeś w tym momencie
Nigdy nie mialem monopolu na racje :roll: ale odczucia to odczucia, nie zawsze sa sluszne :wink:
luk1208 pisze:tylko ze mi nie zalezy zeby byc w centrum uwagi, jakbym chciał to moze bym sie staral zeby modem zostac Razz wole normalne pisanie, a jak to komus nie pasuje to nie musi czytac
Auć, ale nam dowaliles. Hahaha... normalnie nie wiem ktory bok zrywac. Gwoli wyjasnienia - nawet gdybys sie staral to watpie zebys zostal moderatorem. Powod - ja sie nie staralem a zostalem :think: Dziwne... A co do tego nie czytania jezeli sie nie podoba - niestety musimy :lol:

Aha i jeszcze jedno:
luk1208 pisze:Frustrat
janiofcb pisze:frustracją
Tobik33 pisze:frustacja
Wy chyba naprawde lubicie to slowo :lol:

Wróć do „Hiszpania”