Te plotki, które codziennie wymyśla 'Bild' radziłbym schować między książki.Gomez pisze:Po cichu licze ze bedzie to Karimi, w zamian za Polduego...oby
Otóż uwazam, iż Bayern absolutnie nie musi szukać innego bramkarza w miejsce Olivera Kahna. Rensing to znakomity jak na swój wiek bramkarz, który u boku Olivera wiele się uczy, a także zdobywa doświadczenie na arenie międzynarodowej. Kto widział mecz młodziezówek Niemcy-Czechy ten wie o czym teraz mówie.robo-bvb pisze:Za Kahna wolalbym innego golkipera niz Rensing.Co mysllicie o Hildebrandzie??
Panuje jakiaś dziwna opinia, że do Bayernu powinien trafić Timo Hildebrand. Cóż, nie wiem co Wy w nim takiego widzicie, zapene zauroczył on Was znakomitym sezonem 2003/04. Wtedy bronił bardzo dobrze, ale tak małą liczbę straconych bramek zawdzięcza róznież świetnej postawie całego zespołu, a w szczególności defensywie. Notabene, wtedy szkoleniowcem VfB był właśnie Magath. Jednak po odejściu Felixa cały Stuttgart się posypał. Również wysokiej formy nie utrzymał Hildebrand, który teraz nie wyróżnia się niczym szczególnym.
Z bramkarzy w Bundeslidze od pewnego czasu bardzo podoba mi się postawa Dimo Wache, jednak on ma już swoje lata i raczej nie ma szans, aby przeszdł do Monachium. Gdyby był młodszy to może...
Wypada jeszcze skomentować nowy nabytek Bayernu - Julio Daniela Dos Santosa Rodrigueza. Ma 23 lata i 10 występów w reprezentacji Paragwaju. Sądze, iż 2 mln (a tyle za niego zapłacono) to nie jest zbyt wygórowana kwota i w razie gdyby się nie sprawdził można go nawet z zyskiem sprzedać. Mam nadzieje oczywiscie, ze się sprawdzi, ale wiadomo, że różnie to bywa...
I oczywiście bardzo się ciesze z faktu, że nowe kontrakty z Bayernem podpisali Sebastian Deisler oraz Lucio