Wasze średnie

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 15 gru 2005, 20:08

Krzysztof Jarzyna pisze:Albo dzisiaj chwalenie sie niska srednia to rodzaj szpanu,
Taki lans, ziooom. Ja nie szpanuję, jestem po prostu taki tępy :mrgreen:. Zwyczajnie chciałem ruszyć temat, a jak tu się nie chwalić mając takie osiągniecia :lol:.

Jarzyna chyba nie myślałeś, że w polskich szkołach wykształcą kogoś kompetentnego? Przykładowy przykład dla przykładu: pisałem ostatnio półroczny sprawdzian z matematyki (nawiasem mówiąc mam podobno rozszerzoną), za napisanie daty byl dop :shock:. Nauczycielka nie sprawdzała treści, bo jest przekonana, że nikt nie jest w stanie rozwiazać zadania, tylko patrzyła na daty. Jednej osobie nawet to nie pomogło, bo napisała datę po złej stronie kartki :rotfl4:. Rok temu ta sama nauczycielka wystawiła 15 zagrożeń nie patrząc na oceny tylko za okno... Rok temu mój kolega by zdać z fizyki pisał referat o tenorach (bardzo fizyczny temat :roll:)... Klasa maturalna parę lat temu złożyła się na malucha dla nauczycielki by dopuściła ich do matury... Oczywiscie różowo tez nie jest, bo nauczyciele już tak olewają, tak mają wszystko w dupie, że więcej jest przegięć w drugą strone, ale nie sa tak zabawne więc nie przytoczę ;). A wymagania też są niezłe.

W oświacie pracują tylko psychopaci mszczący się za swoje defekty, więc jak można coś wymagać od uczniów :shock:?

Wróć do „Hyde Park”