Real Madryt (zbiorczy)

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: welcome » 15 gru 2005, 20:09

Tobik33 pisze:
welcome pisze:
Tobik33 pisze:
Skąd wiesz że nie będzie miala jasnowidzem jesteś ???? Jestem kibicem Barcelony i uważam że na 90% Real będzie w 4 najlepszych. Może nie pierwszy bo to miejsce juz jest zarezerwowane... :D
A ty skąd wiesz że bedzie wsrod 4?? Moze ty jestes jasnowidzem?
Przeczytaj to co napisałem 100 razy to może zrozumiesz. Na 90% beda w 4, ale nie powiedziałem ze napewno beda w 4. Ludzie dajcie żyć :/
Krzysztof Jarzyna pisze: Po pierwsze on ma na nazwisko Kuijt... co Ty z tym Kiuytem :>
Po drugie zasadniczo roznimy sie w kwestii zapewnionego startu w LM. Wiem, ze jakby Real nie awansowal to bylaby to dla Ciebie najwieksza nagroda, wieksza niz mistrzostwo Barcy, ale raczej do tego nie dojdzie. Tak wiec jezeli to ma byc jedyny powod dla ktorego mialby nie przychodzic, to juz mozna powiedziec, ze go mamy.
Właśnie dla wielu kibiców Dumy Kataloni ważniejsze jest to aby Real przegrywał niż Barcelona wygrywała...
Wiec jestes jasnowidzem na 90%?
Nie rozumiem czegoś. Negujesz ze nie będą w "4" więc uznalem ze uwazasz ze bedą w "4" . Wiec tez jestes jasnowidzem, bo skad mozesz to wiedziec że będą w "4"? Wytlumacz, skad? na 90%? Więc jestes 90% jasnowidzem, synu!

Wróć do „Hiszpania”