F.C. Barcelona (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post autor: fieldy » 16 gru 2005, 13:00

Krzysztof Jarzyna pisze:fieldy napisał:
Barca ich rozniesie - Chelsea nie ma znowu takiej wspamniałej formy [w przeciwieństwie do Barcy]

Anka napisał:
bo w sumie z jednej strony Londyńczycy mają formę zniżkową,

Oni graja jutro czy cos przegapilem bo w 2 miesiace to forme mozna stracic, zlapac i znow stracic wiec gdybanie dzisiaj kto jest w lepszej formie jest IMHO dziwne
Barca utrzymuje taką formę od dłuższego już czasu, Chelsea natomiast od dłuższego czasu nie zachwyca [tak jak chociaży w poprzednim sezonie]
I do końca lutego nie powinno się wydarzyć nic nadzwyczajnego [żadna obniżka formy] Do tego w obydwu meczach nie zagra Essien - wiem, że Chelsea ma długą ławkę, mają Makelele - jednak strata takiego zawodnika jak Essien - musi wpłynąć na ich grę.
janiofcb pisze:Wylosowali najsłabszy zespół z możliwych (Inter, Milan, Juve, Liverpool). Powinni dziękować za tego farta na klęczkach
:lol:ek

Krzysiu - wiem, że nie przepadasz za Barcą - ale czy aż tak cię do drażni , że Barca jest obecnie najlepszym teamem ? - też bym wolał, żeby to kanonierzy grali tak efektownie i efektywnie jak Barca.
Myślę, że będizemy teraz częsciej się widywac [polemizzować, dyskutować, rozmawiać] - i niech wygra lepszy [wiadomo o jakim meczu mówie]
janiofcb pisze:Jeszcze jeden mądrala się znalazł
a kto przed nim się objawił :?
janiofcb pisze:szkoda że zanim zostałeś modem taki bystry nie byłeś...
oj chyba był - don't you think ?

Wróć do „Hiszpania”