1. Najlepszy forumowicz - Sam juz nie wiem powinien nim byc niggaz ale skoro zostal modem, a i nie mozna glosowac na siebie to uwazam ze bagg z racji swojego wieku i prezentowanego poziomu zasluguje na moj glos.
2. Forumowicz z największym poczuciem humoru - Tu rowniez bardzo ciezko przyznac nagrode, tylu tu na forum zartownisiow. No ale coz trzeba kogos wybrac i wydaje mi sie ze nr 1 dla mnie jest Snipp.
3. Forumowicz, którego chciałbym poznać - Zbyt wielu by wybrac jednego, dlatego nie oddam swojego glosu w tejze kategorii.
4. Rookie Challenge (debiut roku ) - Krzysztof Jarzyna, od razu zapadal mi w pamiec gdy tylko zaczal pisywac na forum, krotki staz i od razu moderka, gratulacje.
5. Piłkarski znawca - Hmmm wydaje mi sie ze w tej kwesti mimo niklego udzielenia sie na forum przoduje Agnieszka, jest tez Zaza i tak naprawde nie wiem kogo z posrod nich wybrac. No ale niech bedzie nasza pani administrator.
6. Najwiekszy nabijacz - oprocz mnie, w koncu rekord nabitych postow jednego dnia w dalszym ciagu nalezy do mnie, byl jeszcze mathiasek a wiec na niego powedruje moj sms.
7. Najwiekszy agresor na forum - Zaza no bo kto inny.
8. Największy dziwak - Byl tu taki jeden w przeciagu roku, Axel Hammond sie zwal.
9. Najlepszy mod - Hmm, moderka sie poprawila, ale wybrac najlepszego to niemozliwe, choc !? Kostek? prawie, ale on bardziej mi pod admina juz podchodzi, piwus, ten to ma dopiero leb i cierpliwosc, niggaz? Tak chyba ten ostatni mimo krotkiego stazu, on dostanie moj glos, powod? W koncu ktos robi porzadki w dziale hiszpania.
10. Najwazniejsze Wydarzenie na forum w 2005r. - Zal naprawde zal ze nie moge glosowac bo glosowal bym na moje bany, powroty i zmiane rang, skoro zostaje mi jedna opcja, glosuje na zmiane rang.
11. Najlepszy avatar - Moj, a poza tym swojego czasu zawdi mial taka fajna dupeczke w avie.
12. Najlepszy podpis - Grafomanskie harakiri
13. Najciekawszy temat - Zaden zbytnio procz Real Madryt nie utkwil mi w pamieci
14. Wyróżnienie - to czego nie można pominąć - Dla adminow, za wprowadzenie kilku zmiana ktore w istocie byly bardzo potrzebne.
No proszeCorinthians pisze:Smithu