Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: madrid_fan » 17 gru 2005, 13:49

adekk pisze:nie chcę być żadną wyrocznią, ale wydaje mi się, że Real w konfrontacji z Arsenalem ma troche więcej do powiedzenia niż z Chelsea...taka konkluzja dochodzi do mnie, gdy porównuje sobie składy, potencjały i style gry jakie prezentują sobą te kluby z Londynu...próbowałeś kiedyś tak podejść do tej sprawy ?? :>
Na boisku nie grają wcale składy ani potenciały tylko piłkarze. Jakbyś oglądałe ligę angielską to wiedziałbyś o czym mówię, ale pewnie twoja wiedza piłkarska opiera się na realcjach z onetu albo meczach LM w TVp i komentarzach Szpakowskiego :lol:
adekk pisze: Co Ty na to, że nadzieja obok głupoty jest jedną z najbardziej dostępnych rzeczy na tym zmaterializowanym świecie?? bo chyba wiesz coś więcej na ten temat. :lol:
Widząc takie komantarze utwierdzam się w twoim przekonaniu 8)
adekk pisze:Po pięknej walce...ciekawe jak Real by się zaprezentował na tle Chelsea?? :lol: śmiech na sali..
Hahaha! Szkoda że za piękną walkę nie przyznają dadatkowych punktów :lol:
adekk pisze: czy w ogóle on istnieje czy to może znów wymysł Twojej wyobraźni :>
Pozdrawiam...
Pewnie że istnieje. W szczególności w głowach takich ludzi jak ty którzy myślą że sama taktyka i kasa wystarczy do wygywania meczów :) prawda jest taka że jest dużo klubów które mogą pokonać Chelsea bez problemów. Nie mówię że takim zespołem nie jest Barca....

Wróć do „Hiszpania”