Na boisku nie grają wcale składy ani potenciały tylko piłkarze. Jakbyś oglądałe ligę angielską to wiedziałbyś o czym mówię, ale pewnie twoja wiedza piłkarska opiera się na realcjach z onetu albo meczach LM w TVp i komentarzach Szpakowskiegoadekk pisze:nie chcę być żadną wyrocznią, ale wydaje mi się, że Real w konfrontacji z Arsenalem ma troche więcej do powiedzenia niż z Chelsea...taka konkluzja dochodzi do mnie, gdy porównuje sobie składy, potencjały i style gry jakie prezentują sobą te kluby z Londynu...próbowałeś kiedyś tak podejść do tej sprawy ??![]()
Widząc takie komantarze utwierdzam się w twoim przekonaniuadekk pisze: Co Ty na to, że nadzieja obok głupoty jest jedną z najbardziej dostępnych rzeczy na tym zmaterializowanym świecie?? bo chyba wiesz coś więcej na ten temat.![]()
Hahaha! Szkoda że za piękną walkę nie przyznają dadatkowych punktówadekk pisze:Po pięknej walce...ciekawe jak Real by się zaprezentował na tle Chelsea??śmiech na sali..
Pewnie że istnieje. W szczególności w głowach takich ludzi jak ty którzy myślą że sama taktyka i kasa wystarczy do wygywania meczówadekk pisze: czy w ogóle on istnieje czy to może znów wymysł Twojej wyobraźni
Pozdrawiam...