Kosciół

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg » 17 gru 2005, 18:30

Chlopaczek pisze:Kazda teoria dobra chociaz ta Twoja faktycznie troche abstrakcyjna

Wiem, wiem...nawet b. abstrakcyjna, ale ostatnio mam taki humor, że wszędzie spiski widzę :lol:

Chlopaczek pisze:Jeszcze masz szanse pojscia do seminarium wyswiecenia na ksiedza i wspinania sie w hierarchii koscielnej.Jak zostaniesz papiezem archiwa Watykanu stana przed Toba otworem.Bede trzymal za Ciebie w kciuki Razz

Nie będziesz miał szansy :P Prędzej wytrenuję jakiegoś chłopaka na papieża, a potem będę jego prawą ręką niż pójdę do seminarium...za bardzo kocham kobiety żeby się zdecydować na taki 'gest' :lol:

Chlopaczek pisze:Nie bede go streszczal ale konkluzja byla taka ze JP2 powinien miec jedna z najlepszych opiek medycznych na swiecie a byl leczony fatalnie za bardzo zachowawczo co przyspieszylo chorobe.

I tu mój spiskowy nos wyniuchuję nową teorię :) Spójrzmy na 'kariere' JP II...właściwie to on był b. niewygodnym papieżem dla Watykanu. Nie dość, że już b. długo był papieżem to jeszcze starał się zjednywać z innymi odłamami chrześcijaństwa co nie koniecznie musiałoby dobre dla 'ludzi z Watykanu'

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”