Letnie Igrzyska Olimpijskie - Tokio 2020

Awatar użytkownika
Pinturicchio
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 34
Kibicuję: Juve

Letnie Igrzyska Olimpijskie - Tokio 2020

Post autor: Pinturicchio » 07 sie 2021, 0:01

Ten hejt Babiarza to od Żydów chyba idzie, bo każdy prawowity Polak, interesujący się LA od lat 90-tych wybaczy mu niemal wszystko. To nie są buty Szpakowskiego, gdzie w grę wchodzę prywatne tv i przede wszystkim specjalizujące się ligą, a nie LM i turniejami reprezentacyjnymi. Zawody LA są raz na kilka miesięcy i Babiarz ma tu fundamentalne znaczenie. Nie rozumiem, dlaczego dyskredytuje się takich ludzi. Robi błędy? a kim ty [k****] jesteś, znawcą LA? za pośrednictwem jakich kanałów? Diamentową ligę pokazują z odtworzenia, jedyne co znasz to z komentarzu Babiarza. Babiarz-Szaranowicz! to był duet, Chmara ma serce, ale nie ma talentu Szaranowicza. Ogólnie wkurwiają mnie takie wpisy, ogólnie to oglądam dziś rzut oszczepem w towarzystwie wujka w sile wieku i sąsiada też dobrze się trzyma. Weterani, ale od razu ukrócili mój entuzjazm względem urody Marysi. Śmiali się, że gdyby wzięła mnie w kleszcze, to bym piszczał. Ale [k****], ja nie mam zamiaru uprawiać z nią seksu. Po prostu fejs, godny księżniczki, takie jest moje zdanie. Jest cudowna. Te ich pierdolenie spowodowało moim zdaniem, że straciła złoty medal. Bo ja uważam, że jak w narodzie jest solidarność, i wszyscy wiedzą, o co jest gra i kto w nią gra i mu kibicują, to ta drużyna/zawodnik/zawodniczka wygrywa. To się nazywa doping. Ale on przed ostatnim rzutem ma w głowie głos tych debili, i ostatecznie spala rzut. Taki jest nasz cały kraj. Bo się nie umiemy solidaryzować. Jak ktoś u nas napisze coś mądrego, to jest nagle olewany, albo ma zaraz 5 stanowisk na przeciwko siebie, 5 różnych zdań, albo 10. My w tym narodzie nie potrafimy być jednością. I to dlatego zawsze wypadamy w cieniu. Nie wykorzystujemy potencjału, który w tym narodzie siedzi. I to się tyczy od góry do dołu. Rozliczenie za Komunę przyszło? wszyscy pierdolą, nie dając dojść do głosu, a za 2-3 pokolenia czasy II wojny światowej i zimnej wojny zostaną przemilczane. Tu się nie hoduje tradycji. Polska potrzebuje bata nad sobą. To nie przypadek, że najlepsze sukcesy na Igrzyskach osiągaliśmy pod batem ZSRR.

Wróć do „Inne sporty”