Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post autor: Sawyer » 09 sie 2021, 16:58

Delpiero14 pisze:
09 sie 2021, 16:38
Tak przynajmniej zrobiłby poważny klub, zakładając ze ma pieniądze i stać go na taka transakcje. Nas z kolei wnioskuje ze nie stać, wiec rozpaczliwie zbijamy cenę na wszelkie możliwe sposoby.
No, ale to jest chyba jasne. Nie mamy pieniędzy i to nie jest tajemnica. Nie licząc PL i PSG to nikt nie ma. Zamknięte stadiony zrobiły swoje. Żeby kogoś kupić to trzeba kogoś sprzedać, jedni sprzedają, żeby kogoś kupić, a drudzy żeby w ogóle funkcjonować.

Absolutnie nie dziwi mnie to targowanie o każde euro w przypadku Locatelliego. Tym bardziej, że wydaje się, że mamy dość dobrą pozycję biorąc pod uwagę fakt, że Loca chce iść do nas i że Sassuolo jeszcze nie spuściło nas na drzewo i nie oddało Locatelliego do PL (bo zapewne On po prostu nie chce opuszczać Italii)
Delpiero14 pisze:
09 sie 2021, 16:57
Skoro klub macierzysty jasno się wyrażał ile oczekuje za swojego zawodnika to czy poważne jest ze strony Juventusu ze cały czas proponuje oferty niższe różniące się jedynie metoda płatności?
Aha, no to po co nam ludzie od negocjacji? w takim przypadku to ja mogę dzisiaj kupić Locatelliego nie ruszając się z domu, przez Translator. Daj mi tylko te 40 mln do dyspozycji i zaraz klikam "Kup teraz". :wink:

Wróć do „Włochy”