No, ale to jest chyba jasne. Nie mamy pieniędzy i to nie jest tajemnica. Nie licząc PL i PSG to nikt nie ma. Zamknięte stadiony zrobiły swoje. Żeby kogoś kupić to trzeba kogoś sprzedać, jedni sprzedają, żeby kogoś kupić, a drudzy żeby w ogóle funkcjonować.Delpiero14 pisze: ↑09 sie 2021, 16:38Tak przynajmniej zrobiłby poważny klub, zakładając ze ma pieniądze i stać go na taka transakcje. Nas z kolei wnioskuje ze nie stać, wiec rozpaczliwie zbijamy cenę na wszelkie możliwe sposoby.
Absolutnie nie dziwi mnie to targowanie o każde euro w przypadku Locatelliego. Tym bardziej, że wydaje się, że mamy dość dobrą pozycję biorąc pod uwagę fakt, że Loca chce iść do nas i że Sassuolo jeszcze nie spuściło nas na drzewo i nie oddało Locatelliego do PL (bo zapewne On po prostu nie chce opuszczać Italii)
Aha, no to po co nam ludzie od negocjacji? w takim przypadku to ja mogę dzisiaj kupić Locatelliego nie ruszając się z domu, przez Translator. Daj mi tylko te 40 mln do dyspozycji i zaraz klikam "Kup teraz".Delpiero14 pisze: ↑09 sie 2021, 16:57Skoro klub macierzysty jasno się wyrażał ile oczekuje za swojego zawodnika to czy poważne jest ze strony Juventusu ze cały czas proponuje oferty niższe różniące się jedynie metoda płatności?