He he. Zawsze jak gram w fm to musze miec dwa rowne sklady, albo jeden nieco gorszy na lige polska, a drugi jak najlepszy na europejske puchary. Dlatego kondycje maja tak duza, bo wczesniej w lidze gralem innym skladem calkowicie, a w LM tym najlepszym. Taktyk......... zawsze taka sama w kazdym zespole jakim bym nie gral tj.mikos88 pisze:kibic korony może byś napisał coś więcej o tych wynikach który to sezon że w koronie masz taki skład i jaką taktyką grasz i czy te wyniki są po wszystkich patchach i udaptach
aha i jeszcze jedno jakim cudem twoi piłkarze po skończonym meczu mają taką kondycje
.............................N...............N.............................
OPL..............................OPŚ..............................OPP
..............................................................................
...................................DPŚ.....................................
OL......................OŚ..............OŚ..........................OP
....................................BR......................................
dalej w ustawieniach:
kreatywnosc - nieograniczona
podania - bezposrednie
tempo - szybkie
odbior - agresywny
Mam patcha 6.01 i spolszczenie. Zawodnikow staram sie pozyskiwac za darmo, najlepiej wyrazic zainteresowanie, to on potem obraza sie na klub i nie chce z nimi podpisac kontraktu i mam go za free. A tak wogole to w Koronie jest pare zajebistych talentow: Golanski, Kolendowicz, Hernani, Bonin iiiiiiii Kielbasa rzecz jasna. Obowiazkowo sprowadzac Peszke jest niesamowity po sezonie mu tak staty podrosly, ze masakra. Korona ma wogole fajna sytuacje bo po sezonie przenosi sie na nowy stadion i ma 15500 poj. wtedy wystarczy dostac sie do LM i mam kasiorki z biletow. az milo. Niedlugo wrzuce screna po zakonczeniu sezonu to sobie zobaczycie staty i ewentualnie kogo macie zamiar pozyskac
Juz nareszcie koniec sezonu