Amica w Poznaniu!

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 18 gru 2005, 11:29

Loczek pisze:co na to kibice Amici
:lol: Dobry zart... Jak klub z kilkutysiecznego miasteczka moze miec kibicow? No dobra, na meczach u siebie zbiera sie jakis 'mlynek' ze srednia wieku pewnie jak u nas na forum, ale poza tym, to ciezko mowic o 'kibicach Amici'. Tym bardziej, ze wiekszosc z nich i tak kibicuje Lechowi, wiec z tym nie bedzie raczej problemu.

Co do samej sytuacji to niewatpliwie ciekawa. Kasa + potencjal moze dac niezly efekt. Zreszta kibicom w Poznaniu naleza sie jakies emocje na wyzszym poziomie. Chociaz ja zaluje ze nie przyszli do Widzewa :roll: Ale co tam i tak za rok 1 liga, wiec nie ma sie czym martwic :wink:

Mam nadzieje, ze to bedzie poczatek zmian w polskiej pilce. A mianowicie odchodzenie od wiosek i wzmacnianie klubow z tradycjami a przede wszystkim z kibicami. Jeszcze niech Drzymala da sobie spokoj i bedzie luuuz. Niech wraca Widzew, Jaga a nawet ŁKS (najlepsze derby w Polsce :wink:), bo mam dosc Łęcznej, Grodziska, Wronek czy Wodzislawia z frekwencja 1000 osob lacznie z ochrona, prezesami i lawkami rezerwowych... Ostatnio w Plocku bylo podobno... 500 osob :angry2: Powinni degradowac za frekwencje. Zdecydowanie.

Wróć do „Polska”