Kosciół

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 18 gru 2005, 17:06

Mialem cos w nocy skrobnac, ale za wiele sie na forum nie dzieje, wiec poczytalem wasza dyskusje. Cos ode mnie :wink: :
Chlopaczek pisze:Bo gdyby czlowiek sklonowal czlowieka to czy Bog wydawalby sie tak potezny jak wydaje sie teraz?
Chlopaczek Ty faktycznie masz jakas manie :lol: Czy uwazasz, ze jest to jedyny, ba nawet jakikolwiek powod sprzeciwu wobec klonowania? Nie wierze.
Chlopaczek pisze:Do archiwow w Watykanie maja dostep tylko wybrani i pod bardzo scisla kontrola.Jestem pewny ze jest tam wiele ciekawych rzeczy zbieranych przez prawie [...]
No ale to jest tak jak w kazdym innym panstwie. Kazdy kraj ma swoje tajemnice 'panstwowe', do ktorych nikt nie ma dostepu. Oczywiscie Watykan to specyficzne panstwo, ale dziwne, zeby ujawiali wszystkie swoje tajemnice. Ty przyjmujesz, ze sa tam same zle rzeczy, rzucajace cien na caly Kosciol. Ale jak powiedziales - nikt nie wie co tam jest, wiec ciezko sie nawet domyslac. Ale wiadomo co bedziesz widzial Ty :wink:
Chlopaczek pisze:Jakos nie wspominaja o manifestacjach pod ambasadami np. we Francji ktore odbywaly sie po wyborze Kaczynskiego na prezydenta a organizowane przez organizacje walczace z homofobia.O skandalach pedofilskich z udzialem ksiezy w USA a ostatnio w Brazylii tez nie widzialem u nas zadnej wzmianki.
Tzn. ze Twoim zdaniem WSZYSTKIE polskie stacje telewizyjne, radiowe, prasa, internet itd. sa kontrolowane przez (jezeli dobrze zrozumialem) organizacje koscielne, czy tez sprzyjajace Koscolowi :shock: Chlopaczek, coraz bardziej mnie intrygujesz :wink:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”