Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 18 gru 2005, 22:46

Smithu pisze:Deportivo La Coruna - Espanyol
1X2 - Typ: Deportivo La Coruna
1.70
Depor gra naprawdę nieźle. Czwarte miejsce w tabeli to nie przypadek. Nie mniej jednak zdarzają im się wpadki dlatego ja osobiście nie lubię na nich grać. Akurat w starciu ze słabiutkim Espanyolem powinni dać radę. Takie mecze u siebie trzeba wygrywać. No i kurs zachęcający do inwestowania.
Smithu pisze:Valencia CF - RCD Mallorca
1X2 - Typ: Valencia CF
1.40
Valencia to kolejna z ekip które mają to do siebie, że zawodzą kiedy stawiam na nich :roll: :wink: W ostatniej kolejce niby pokonali Alaves, ale jakoś tak bez przekonania. Mallorca to żadna potęga, ale ja bym się tego spotkania obawiał. Nie wiem czy atut własnego boiska wystarczy. Możemy się umówić, że ja nie będę stawiał na Valencią a wtedy pewnie wygrają. Postawisz mi piwo za to :wink:
Smithu pisze:Inter Mediolan - Empoli
1X2 - Typ: Inter Mediolan
1.30
Inter ostatnio całkiem nieźle się prezentuje. Nie powinni u siebie stracić punktów. Nie mniej jednak na nich też nie lubię stawiać :roll: Jacyś tacy niepewni są
Smithu pisze:Juventus Turyn - Siena
1X2 - Typ: Juventus Turyn
1.20
Ten mecz akurat można grać za oszczędności życia IMHO. Sam również nie omieszkam w to zainwestować. Wczoraj Juve przyczynił się do pozbawienia mnie 30 zł dlatego teraz muszą zwrócić :lol: Można śmiało grać. Siena nie ma szans raczej.

Wróć do „Bukmacherka”