FMy

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: davciol » 19 gru 2005, 10:19

Siema! Właśnie skończyłem grę Lechem Poznań. Doszłem do 2009r. i jakoś mi się znudziło... W pierwszym sezonie nie zakupiłem praktycznie nikogo, tylko wypożyczyłem Golańskiego z Korony[trudno było, ale doszły kluby do porozumienia] i kupiłem młodego bramkarza Anthonego Silve[polecam, talent jak nic]. Zajełem 3 miejsce i przegrałem w finale Pucharu Polski z Wisłą. Później już zakupiłem troszkę więcej[między innymi wykupiłem Golańskiego, Divecky'iego, Vladerezevskiego i kilku jeszcze ofnsywnych zawodników], a sprzedałem jedynie Gajtkowskiego za... 7 mln. zł do Sao Paulo. W 2. sezonie wygrałem ligę i Puchar Polski, w rozgrywkach międzynarodowych klubowych mi coś nie poszło... Wtedy już kupiłem czołowe gwiazdy ligi jak i troszkę gorszych lig zagranicznych. I znowu nikogo nie sprzedałem, jedynie Reiss i Iwan przeszli na emyrytke i Newcastle wypożyczyło ode mnie A. Silve za 15 mln. zł, a co niech się chłopak szkoli :D. Kupiłem "Kiełbasę", Ślusarskiego, Brożka, Hernaniego, Guarina i jeszcze z 6 zawodników. Potem już wygrywałem praktycznie wszystko, kupiłem wtedy Frankowskiego, Boruca, Lamparda, Delgado, Parka Joo-Younga i już zwolniłem prawie cały skład. Został tylko A. Silva, Piechna, Divecky i Golański. Rozgromiłem cały świat. Zatrudniła mnie jeszcze potem reprezentacja Czech, którą prowadziłem przez... 2 tygodnie :D Przy ostatnim kliku w "Kontynuuj" miałem ok. 190mln. zł :D

Teraz zacznę grać Borussią Dortmund, mam nadzieję, że będzie się grało równie dobrze jak Lechem. Borussia nie jest czołowym pierwszoligowcem w Niemczech, ale jest b. dobrym zespołem co sprawia, że się gra dobrze. Ide grać :]

Wróć do „Hyde Park”