Mówisz i maszwelcome pisze:podaj mi cytat z moich wypowiedzi kotre upowazniaj cie do dania mi ostrezzenia
welcome pisze:panie niagazz
2 WP za przekręcanie nicka. Ot tak dla sportu. A jeżeli chodzi o wcześniejsze wypowiedzi kwalifikowane na WP towelcome pisze:niagazz kibicu barcelony od roku 2004
welcome pisze:ja powiem tak: szkoda mi Soldato, chłopak zagrał w sobote 90 minut w rezerwach i wychodzi na 10 minut aby ratuwać dupe "Galaktyczym". Panowie, Real jest beznadziejny, Wczoraj Osasuna w "10" zdominowala wydareznia na boisku.... Jesli ktos jeszce wierzy w ten zabawny zespoł prosze niech sie dobrez wyspi.
A pamietacie czasy Butre, Sancheza, czy pozniej Sukera, Mijatovicia? To był Real. Dzis to jest karykatura druzyny. Wszystko.
Dwa posty pod rząd kwalifikują się na WP. Mam do tego prawo jak najbardziej. W wolnej chwili zauważ, że nie daję Ci WP za prowokacje.welcome pisze:Zabawny Kolego a co powieisz o bezpardonowych wejsciach Marii Gutiego? Ten koles nie powinien grac w piłke. Sedziowanie wogole bylo przezabawne. Real nie powinien tego meczu skonczyc w "9". Ale sedziowie pomagaja Barcelonie.Krzysztof Jarzyna pisze: A powinny byc 2 czerowne, bo za wejscie w stylu Karate Kid w Beckhama Raul Garcia powinien dostac druga zolta (co najmniej).
Sam jestem w o tyle trudnym położeniu, że muszę wplepiać WP 'swoim', ale nie karam prowokacji bo sam je rozumiem często. Jestem antimadridistą i lubię się napinać, ale moja rola na tym forum skazuje mnie niejako na to, aby karać tych którzy mało wnoszą do tematu. welcome mógłby przeplatać swoje prowokacje z pisaniem na temat, ale widocznie nie chce tego robić. Jego problem. Nie tylko ja jestem tutaj modem i ktoś mu może kiedyś wlepić więcej WP albo bana a ja na to nic nie poradzę.