Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 20 gru 2005, 16:52

welcome pisze:podaj mi cytat z moich wypowiedzi kotre upowazniaj cie do dania mi ostrezzenia
Mówisz i masz :arrow:
welcome pisze:panie niagazz
welcome pisze:niagazz kibicu barcelony od roku 2004
2 WP za przekręcanie nicka. Ot tak dla sportu. A jeżeli chodzi o wcześniejsze wypowiedzi kwalifikowane na WP to :arrow:
welcome pisze:ja powiem tak: szkoda mi Soldato, chłopak zagrał w sobote 90 minut w rezerwach i wychodzi na 10 minut aby ratuwać dupe "Galaktyczym". Panowie, Real jest beznadziejny, Wczoraj Osasuna w "10" zdominowala wydareznia na boisku.... Jesli ktos jeszce wierzy w ten zabawny zespoł prosze niech sie dobrez wyspi.
A pamietacie czasy Butre, Sancheza, czy pozniej Sukera, Mijatovicia? To był Real. Dzis to jest karykatura druzyny. Wszystko.
welcome pisze:
Krzysztof Jarzyna pisze: A powinny byc 2 czerowne, bo za wejscie w stylu Karate Kid w Beckhama Raul Garcia powinien dostac druga zolta (co najmniej).
Zabawny Kolego a co powieisz o bezpardonowych wejsciach Marii Gutiego? Ten koles nie powinien grac w piłke. Sedziowanie wogole bylo przezabawne. Real nie powinien tego meczu skonczyc w "9". Ale sedziowie pomagaja Barcelonie.
Dwa posty pod rząd kwalifikują się na WP. Mam do tego prawo jak najbardziej. W wolnej chwili zauważ, że nie daję Ci WP za prowokacje.

Sam jestem w o tyle trudnym położeniu, że muszę wplepiać WP 'swoim', ale nie karam prowokacji bo sam je rozumiem często. Jestem antimadridistą i lubię się napinać, ale moja rola na tym forum skazuje mnie niejako na to, aby karać tych którzy mało wnoszą do tematu. welcome mógłby przeplatać swoje prowokacje z pisaniem na temat, ale widocznie nie chce tego robić. Jego problem. Nie tylko ja jestem tutaj modem i ktoś mu może kiedyś wlepić więcej WP albo bana a ja na to nic nie poradzę.

Wróć do „Hiszpania”