Bukmacherski Puchar Userów

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 21 gru 2005, 11:29

tswidok pisze:Czecher wg. Mnie ta kolejka nie jest za bardzo sprawiedliwa, a miaowicie czemu?

A wiec dlatego ze jezeli mamy czas do typowania do czwartu wlacznie to ktos ktory odda typy np, do srody a inny zobaczy na kursy swojego rywala i przeczeka czy trafil jakis mecz czy nie To wiadomo ze moze wybrac cos łatwiutkiego i zalatwic goscia jednym golem i wtedy nie jest to fair - play.

Mysle ze lepiej bylo by by wszyscy typowali do danej godziny i wtedy nie bylo by zadnych nie smacznosci.
Niektorzy chcieli tak grac odpoczatku wiec maja teraz okazje przekonac sie w praktyce :!:
Odpowiadajac na dalesze zarzuty to zwaz na to ze "ucieka" oferta,
Ja odpoczatku bylem za starym sposobem - ktory i tak bedzie obowiazywal w nastepnej kolejce -
W tej nie zrobilem granicy czasowej, gdyz obawialem sie iz nie wszyscy w pore oddadza typy ale jak widzac idzie wszytsko dosc sprawnie - Ci ktorzy nie typowali jeszcze chca chyba skorzystac z braku granicy czasowej - "taktyka" - co zauwazyles
Nie ma sensu juz teraz zmieniac zasad tej kolejki juz ponad polowa zatypowala - dokladnie 23 osoby
Dziwi mnie troche ze fala nie chcial "skorzytsac" z zasad tej kolejki - wkoncu on najbardziej namawial na wprowadzenie tych zasady

Wróć do „Bukmacherka”