Bukmacherski Puchar Userów

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 21 gru 2005, 23:38

czeher pisze:fieldy - kulekfcb 2:3
Middlesbrough - Blackburn 1 (2.05)[0:1] vs Roda - Feyenoord 1 (3,60)[1:0] 0:3
Inter - Real [pojedynek] 1 (2.15)[4:1] vs Getafe - Sevilla x (3,10)[1:0] 2:0
Doncaster - Arsenal 2 (1.45)[1:1] vs Wigan - Bolton 2 (2,45)[2:0] 0:0
kulek gratuluje zwycięstwa - tobie pierwszemu się udało [nie licze buków :lol: ]

Arsenal zawiódł mnie pierwszy raz, stawiam na nich od lat - dziś pierwszy raz mnie zawiedli :? Choć pisałem wcześniej, że mam złe przeczucia, ale i tak postawiłem :roll:
Arsenal odpadł z pucharów z Doncaster Rovers :cry: po karnych. Coś trzeba zrobić bo będzie źle [ale o tym szerzej w innym temacie bo znowu będzie, że nabiam :wink: ]
Pierwsza porażka - ale nie robie tragedii, bo z tego co widzę - zachowałem pierwse miejsce. Czekam, na uaktualnienie tabeli - będzie mozna sobie pogdybac :lol:
BartekTS pisze:Fieldy przyjedziesz do mnie na gorący Teren
już ja ostudze twoje zapały
czeher pisze:UWAGA
Uzytkownicy Fieldy oraz Bartek zostaja zdyskwalfikowani, gdyz w ich :ekipach: znaleziono EPO, decyzje podjal SAD WYKONAWCZY, delikwenta nie przysluguja zadne odwolanie - decyzja jest wiec niepodwazalna i ostateczna
to błąd aparatury, która wykryła alkohol - musisz sprawić sobie nowe urzadzenie - wszystko OK. Dementuje
fala pisze:Z moich wyliczeń wynika , że czeher jeszcze nie odpadł i nie stracił szansy na awans , ale musi liczyć na fieldy , który w przypadku zwycięstwa w ostatnim meczu moze pomóc czeherowi i sobie .
właśnie - chyba każdy może jeszcze awansować, albo inaczej - nikt nie może być pewny awansu. Zapowiada się emocjonująca kolejka :wink:

czeher - kiedy ostatnia kolejka ?

Wróć do „Bukmacherka”