FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: adekk » 22 gru 2005, 17:43

Capik pisze:A popatrzcie na Maldiniego ma 37 lat i niema lepszego obrońcy od niego.
Capik pisze: lub Maniche'a z Dynamo Moskwa a może dla odważnych Xavi Alonso z Liverpoolu.
Kurcze kolego Capik kiedy Ty wreszcie przestaniesz pisać takie bzdury...ja rozumiem, że początki są ciężkie...każdy kiedyś musi zacząć...ale no te TWoje wymysły to już się wymykają spod każdej krytyki...no co mam tu napisać , jak Cie określić żebyś w końcu pisał normalne rzeczy...
Organizuje zbiórkę pięniędzy, której całkowita zebrana suma zostanie przekazana na rzecz Capika, żeby już nie pisał takich bredni...wyślij SMS pod nr 7918 w treści wpisując Capik, a Twoje marzenia o lepszym forum mogą się spełnić szybciej niż Ci się wydaje... :lol:
A co do Makelele to jego rzekome przejście do Dumy Katalonii byłoby chyba strzałem w stopę...są chyba lepsi i bardziej perspektywiczni...ale ponadto czy jest taka potrzeba sprowadzenia jakiegoś DM do Barcy...mi się wydaje, że jak na razie takiego ruchu wykonywać nie trzeba...jeżeli dojdzie do takiego sytuacji, to włodarze Barcy na pewno znajdą kogoś lepszego na tę pozycję..
Co do Giuly'ego to mam nadzieje, że zostanie jeszcze przez jakiś czas na Camp Nou, bo jest naprawde wartościowym zawodnikiem, a jeżeli mowa o jego zaletach i wadach to ja bym podsumował te wszytkie wypowiedzi krótkim lecz wielemówiącym : Nobody's perfect! :lol:
Pozdrawiam..

Wróć do „Hiszpania”