...chcesz o tym porozmawiac?dlatego teraz sie upijam SAM w domu... ja pierdole, chyba mam depresje... puta madre (nie madrid)... jaaaaaa.... zalosny jestem, [k****].... puta madre
vakayabashi:ja by tu sie nie zastanawial kogo kupic-tylko raczej zaczalbym od tego kogo jak najpredzej SPRZEDAC!!!
po pierwsze-Ronaldo:ten czlowiek DEMORALIZUJE druzyne..jego glownym zajeciem w MAdrycie jest wpierdalanie McRoyali,poza tym poznawanie kolejnych milosci jego zycia i ustawiczne ich zapladnianie-na czym cierpi zreszta wizerunek calej druzyny.po drugie:wypozyczenie Robinho-->gdzies indziej do Hiszpanii,ewentualnie do podobnej stylowo i nie tak obciazajacej fizycznie Ligi Francuskiej->tam rozwijal sie bardzo dobrze talent Ronaldinho,tam odrodzil sie Morientes...
po trzecie:Zidane...jego gra to juz jest powoli meka-a na pewno jest nia patrzenie jak bardzo wypalil sie gra w pilke...
mysle ze nawet gdyby ta sprzedaz doszla do skutku,zakupionoby graczy SOLIDNYCH,ale bron Boze MEGAGWIAZDY to i tak powrot Realu na przynalezne mu miejsce jest kwestia co najmniej 3-4 sezonow...
W celu dobierania słówek proszę korzystać ze słownika. To lepsze niż wulgaryzmy. 1 WP. // Niggaz