O futbolu na luzie...

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3290

O futbolu na luzie...

Post autor: Chlopaczek » 04 paź 2021, 0:28

Tu sobie skomentuje te sytuacje. Karny i czerwona w 17 sekundzie meczu. Pierwszy raz takie cos widzialem.
Ogladalem to spotkanie na zywo i bylem zdziwiony jak wielkim idiota jest ten obronca. Na oczach sedziego wyraznie ciagnie za koszulke pilkarza gospodarzy. Daj mu to strzelic czlowieku i macie caly mecz na odrobienie strat. Nie wiem na co on liczyl. W lidze norweskiej nie uzywaja VAR i moze ten fakt niektorym pozwala myslec ze jednak im sie upiecze. Ale nie taki ewident.
Zaskoczylo mnie tez ze sedzia dal tutaj czerwona kartke wydawalo mi sie ze odchodza od podwojnego karania a tu niespodzianka. Zreszta karny fatalnie wykonany ale pare minut pozniej Kristiansund objelo prowadzenie ktore dociagnelo do konca spotkania psujac po drodze calkiem sporo sytuacji na podwyzszenie wyniku. Rosenborg w pierwszej polowie mial dwie okazje na wyrownanie ale ciezko gralo im sie w oslabieniu z rywalem z czolowki na jego stadionie. Wczoraj Viking wygral pomimo tego ze juz w pierwszej polowie wylecial ich bramkarz ale to byla zupelnie inna historia.
Mecz ogolnie dosc nudny szkoda ze sedzia dal to czerwo.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”