Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 23 gru 2005, 14:54

RzuR pisze:hmm...przede wszystkim,ja mysle ze tutaj niektorzy przechodza sami siebie jezeli chodzi o doszukiwanie sie wulgaryzmow...
Niektórzy przechodzą też samych siebie starając się za wszelką ceną znaleść błędy moderatorów.
RzuR pisze:drogi Niggasie,czy jak to tam sie odmienia...przede wszystkim-dostalem WP za uzywanie przeklenstw,opatrzonego infantylnym i nieco niezrozumialym przypisem o slowniku
Przypis o słowniku był równie infantylny jak użyte wulgaryzmy. Przypis ten nie tyczył się tylko Ciebie, ale wszystkich tych którzy nie potrafią znaleść odpowiedniejszego wyrazu niż jakieś niecenzuralne zwroty.
RzuR pisze:a ja tu bym sie spieral czy aby w kazdym przypadku uzywanie przeklenstw jest rownoznaczne z chamstwem-a z tym glownie maja wakczyc,przynajmniej w zalozeniu,moderatorzy...w niektorych,scisle okreslonych przypadkach uzycie takowych,ubarwia nieco i dodaje "zycia" wypowiedzi....oczywiscie jesli jest czytana przez czytelnika na odpowiednim poziomie,ktory wyczuje SENS uzycia przeklenstwa...
Ta o czym piszesz jest oczywiste. Nie zawsze używanie wulgaryzmów jest równoznacze z chamstwem. Czasem teoretycznie można pozwolić na użycie takiego a nie innego zwrotu bo bardzo często najbardziej trafnie oddają one sens danego zdania. Problem tkwi w tym, że użytkownicy potrafiący w odpowiedni sposób używać takich zwrotów to rzadkość na tym forum raczej. Jak znam życie (a znam) to rzesze pokemonów nadzwyczaj chętnie puszczałyby wodze fantazji i poprzez wulgaryzmy pokazaliby wszystkim jacy to oni są fajni.
RzuR pisze:niestety w Twoim przypadku widze ze jest to srednio mozliwe...
Coś jeszcze ciekawego o mnie wywnioskowałeś po tym jak ukarałem Cie jednym WP za wulgaryzm? Poważnie pytam.

Jesteś w stanie zrozumieć, że ja nie jestem tutaj po to, aby rozkminiać Twój poziom inteligencji, porónywać go z poziomem przeciętnego Mikusinskiego i na tej podstawie stwierdzać, że mogłeś użyć przekleństwa lub nie? Rozumiem też doskonale, że gołym okiem widać czy ktoś w odpowiedni sposób korzysta z wulgaryzmów czy też nie, ale taki subiektywizm w ocenie nie jest wskazany. Prawo w tym przypadku powinno być przejrzyste i ja mam zamiar dalej egzekwować je tak jak do tej pory.

Wróć do „Wracając Do Meritum”