AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post autor: Chlopaczek » 23 gru 2005, 16:05

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Dzis o godzinie 19 (22 naszego czasu) w kościele ewangelickim w San Paolo slub wezmie Ricky Kaka i Caroline Celico.
Biedny Kaka.Najszczersze wyrazy wspolczucia.Na boisku jak przeciwnik powstrzymuje cie faulem to za kazdym razem sie podniesiesz Ricardo.Ale po tym co zrobisz dzisiaj juz sie nie podniesiesz.

A teraz przyjemne sprawy :] Konczymy nieudany rok w dobrych nastrojach bo po efektownym zwyciestwie nad druzyna z ktora ciezko nam sie gra zazwyczaj.Dodatkowa radoscia dla mnie - a co pochwale sie - jest fakt ze wygralem dzieki Milanowi kase (dziekuje rowniez Betisowi i Romie) wiec nie moglo byc lepiej.Kolejna mila sprawa to to ze jestesmy najbardziej bramkostrzelna druzyna ligi.Szkoda tylko ze obrona nie trzyma poziomu jaki wyznaczyla pomoc oraz atak.Moze w przyszlym roku doszusuja do niego.

Pozostaje mi tylko zyczyc wszystkim fanom Milanu aby rok 2006 byl o wiele lepszy dla nas (mam na mysli trofea).Obysmy nie dawali dupy tak jak w mijajacym roku i aby maj byl miesiacem pelnym radosci dla Czerwono-Czarnych.

Forza Grande Magico Milan.

Wróć do „Włochy”